Az NB III Közép Csoportjának tizenkettedik fordulójában csapatunk a Dabas-Gyón gárdáját fogadta. Nehezen indult számunkra a mérkőzés. Az ellenfél egy indítást követően Sós Márkó révén megszerezte a vezetést. Ez felébresztette csapatunkat és rögtön magunkhoz is ragadtuk a kezdeményezést. Előbb Ablonczy Gerjén lőtt a felsőlécre, majd Páles Tamás fejelt nem sokkal mellé egy szögletet követően. Ezután megszereztük az egyenlítő gólt jelentő találatot. Dobos Áron nagyon pontos beadására érkezett Tóth Tibor, aki a kapuba bólintott. A második félidőbe rögtön az elején a kezünkhöz ragadtuk a kezdeményezést. Előbb Dobos Áron, majd Király Bence lőtt kapura, de gólt egyikből sem született. A ráadásban Tóth Tibor lábában volt a meccslabda ám az ellenfél kapusa hárított. Az eredmény nem változott a második játékrészben, így be kellett érnünk egy döntetlennel.

Dunaújváros PASE – Dabas-Gyón 1-1 (1-1)

Dunaújváros PASE: Vaszócsik Viktor – Csendes Péter, Páles Tamás, Ablonczy Gerjén, Csehi Tamás, Dobos Áron, Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Blatt Pál, Király Bence (Novák Zsombor a 62. percben), Kercsó Bence.

Vezetőedző: Dobos Barna.

Dabas-Gyón: Kovács Tamás – Méder Bence, Kozma István, Mészáros Roland, Vasas Attila (Pirik Tamás a 62. percben), Borsos Csaba, Csepregi Richárd, Lannert Bence, Sós Márkó (Horváth Richárd a 89. percben), Lakatos Soma (Poncok Csaba a 62. percben), Nagy Adrián.

Vezetőedző: Aranyos Imre.

1