Megtartotta klubunk a 15.forduló előtti sajtótájékoztatóját, melyen a felnőtt csapat vezetőedzője Dobos Barna vett részt.

Az előző fordulóban a Szentlőrinc elleni mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. Erről a következőket mondta csapatunk vezetőedzője:

Dobos Barna:,, Állt a víz pályán, véleményem szerint alkalmatlan volt a játékra. A találkozó jövőhét szerdán 13.00 órakor lesz megrendezve Szentlőrincen. 

Dobos Barna:,, Új vezetőedző irányítja ellenfelünket az ősz hátralévő részében. Hazai pályán az őszi szezon során nem nyertek bajnoki mérkőzést, két döntetlent értek el eddig. Ez azért érdekes számunkra, mert a négy győzelmüket egyaránt idegenben érték el. Jó teljesítményt kell tehát nyújtanunk, hogy itthon tovább folytassuk jó sorozatunkat. Fontos lesz, hogy fejben hogy tudunk felkészülni azok után, hogy a múlt hétvégén nem volt mérkőzésünk.”

Klubunk is részt vesz az Adj, hogy sportolhasson összefogásban.

Dobos Barna:,, Ezek a kezdeményezések mindig nagyon nemesek. Mindenkinek van otthon sportfelszerelése amit kinőtt vagy nem használ. Örömmel gyűjtöttük össze ezeket, és remélhetőleg örömmel fogják használni, akik hozzá jutnak.

dscf40251-600x400