Felnőtt csapatunk az NBIII Közép-Csoportjának tizenharmadik fordulójában a Ferencváros II. ellen lépett pályára. Jól kezdtük a mérkőzést, az első percektől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A fölény azonban sokáig nem tudott góllá érni. A negyvenharmadik percben viszont Dobos Áron szép lövése után megszereztük a vezetést, így 1 – 0 volt a félidő állása. Amilyen jól zárta az elsőt, olyan jól kezdte a másodikat is csapatunk, hiszen Tóth Tibor megszerezte a második gólunkat, így a folytatásban lényegesen nyugodtabban futballozhattunk. A házigazdák nem adták fel a küzdelmet, aminek köszönhetően Csernák megszerezte a szépítő találatot. Az utolsó percekben a Fradi mindent egy lapra feltéve támadott, de együttesünk nem hibázott a védekezésben, így nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyerni.

FTC II. – DPASE 1-2 (0-1)

Gólszerzők: Csernák illetve Dobos Áron, Tóth Tibor

FTC II.: Varga – Kovács, Lipcsei, Szpirulisz, Göbölös, Szántó (Csernák 65.p), Csernik (Kundrák 75.p), Gera, Derekas, Adamcsek (Pergel 65.p), Popov.

Vezetőedző: Lipcsei Péter

DPASE: Vaszócsik – Csendes, Páles, Ablonczy, Csehi, Dobos (Novák 91.p), Dorogi, Tóth (Nyicsenko 88.p), Blatt, Kercsó (Király 82.p), Hajdók.

Vezetőedző: Dobos Barna

Dobos Barna értékelése: ,,Jól játszottunk, s teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Már az első negyed órában volt négy-öt helyzetünk, s a folytatásban is lényegesen veszélyesebben játszottunk a hazaiaknál, ezért is jött nagyon jól Áron gólja a szünet előtt nem sokkal. A második félidő elején Csehi szép előretörése után Tóth Tibor is betalált, de a második gólunk után hiába támadtak ki a hazaiak, a kontráinkból csak helyzetekig jutottunk, újabb, már a mérkőzést is végleg eldöntő gólig nem. A 75. percben egy szép lövéssel szépítettek ugyan a hazaiak, de a hajrát jól bírtuk, s végül szép győzelmet arattunk. Egyedül a helyzetkihasználásunk miatt vagyok egy kicsit elégedetlen, mert megfelelő koncentrációval, jobb megoldásokkal lényegesen korábban eldönthettük volna a meccset.”

 

dsc_0426