A labdarúgó NBIII tizennegyedik fordulójában csapatunk a táblázat utolsó helyén szerénykedő Komlót fogadta. Az előző játéknapon a Ferencváros tartalék csapatát sikerült legyőznünk, így jó előjelekkel vártuk a mérkőzést. Jól kezdtük a találkozót, hiszen Dobos Áron szöglete után Tóth Tibor előtt adódott lehetőség, ám kimaradt. Akadtak helyzetek mindkét oldalon, ám gól nem esett az első félidőben. A második félidő elején, egy kavarodás után Tóth Tibor talált a kapuba (1-0).  A 68. percben Dobos Áron húsz méterről szerzett szép találatot (2-0). Ezzel még nem ért véget a mérkőzés, hiszen a csereként beálló Király Bence is gólt szerzett (3-0), ezzel beállítva a végeredményt. A második félidőben mutatott játékunknak köszönhetően teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A tabellán, pedig továbbra is a harmadik helyen állunk.

Dunaújváros – Komló 3-0 (0-0)

Dunaújváros : Vaszócsik Viktor – Hajdók Gábor, Csendes Péter, Páles Tamás, Ablonczy Gerjén (Horváth Kevin a 83. percben), Csehi Tamás, Dobos Áron, Dorogi Renátó, Tóth Tibor (Nyicsenko Igor a 80. percben), Blatt Pál, Kercsó Bence (Király Bence a 70. percben).

Vezetőedző: Dobos Barna

Sport 32 Komlói Bányász: Gáspár Szabolcs – Gólya Martin, Ferencz Bálint, Paulik Ádám, Drengubák Richárd, Halasi Olivér, Habi Benjamin, Németh Tamás (Mészáros Tibor a 63. percben), Tukerics Ákos (Valkovics Dávid a 70. percben), Szentes Krisztián (Németh Áron a 77. percben), Rein Bence Attila.

Vezetőedző: Teslic Igor

14964215_10206290924826953_789753129_o