Felnőtt csapatunk az NBIII Közép-Csoportjának tizenhatodik fordulójában a Gyula csapatát fogadta. A mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődött. A jelenlévők a november 9-én elhunyt Czigler Ernőre emlékeztek. A találkozó a várakozásoknak megfelelően kezdődött. Mi birtokoltuk többet a labdát az ellenfél pedig a védekezésre rendezkedett be. Az első kapuralövés Blatt Pál nevéhez fűződik, ám próbálkozása nem találta el a kaput. Ezt követően Ablonczy fejesét blokkolták a védők, Dobos Áron lövését pedig az ellenfél kapusa bravúrral hárította. A harmincnegyedik percben megszületett a vezetés egy kontratámadás után. Tóth Tibor lőtt húsz méterről a kapuba. A játék képe ezt követően sem változott, hiszen végig mi járattuk a labdát a tizenegy játékossal védekező vendégek között. A második félidőt elsöprően kezdte csapatunk, ugyanis három perc leforgása alatt három gólt szereztünk. Második gólunkat az elsőhöz hasonlóan Tóth Tibor szerezte. A harmadikat Blatt Pál, a negyediket egy beadást követően Ablonczy Gerjén. A hatvankilencedik percben szinte a semmiből megszerezte a szépítő találatát ellenfelünk. A folytatásban is mi támadtunk, ám Dobos Áron és Hajdók Gábor lövése után nem született újabb gól. Erre a nyolvannegyedik percig kellett várni. A csapatkapitány Csehi Tamás szerzett kapásból remek gólt ezzel már öt-egy volt az állás. A hosszabbításra is maradt egy találat. A csereként beállt Király Bence megszerezte hatodik találatunkat, így kiütéssel ért véget a mérkőzés. Nagyon jól játszva, végig koncentrálva ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Dunaújváros PASE – Várfürdő-Gyulai Termál FC 6-1 (1-0)

Dunaújváros PASE: Vaszócsik Viktor – Hajdók Gábor, Csendes Péter, Páles Tamás, Ablonczy Gerjén, Csehi Tamás, Dobos Áron, Dorogi Renátó (Király Bence), Tóth Tibor (Novák Zsombor), Blatt Pál, Kercsó Bence (Hamar István).

Vezetőedző: Dobos Barna.

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Krnács Richárd – Bogdán Erik, Ferenczi Máté, Szántó Mihály Sándor, Szabó Csaba, Sipos Krisztián, Burai Dávid, Nagy Gergely, Katona György Viktor (Pilán Richárd a 74. percben), Styecz Milán, Balogh Milán

dsc_0009