Fiatal csatárunk Tóth Tibor az ősszel kulcsembere volt csapatunknak. A tavaszi folytatás előtt holtversenyben a góllövőlista második helyén áll, és klubunkban ő lett az év játékosa.

Szinte az egész csapat kicserélődött a nyáron, ám te azok között voltál, akik már tavaly is a csapatunkat erősítette. Hogyan értékeled ezt a félévet?

Ezzel az új csapattal mindenekelőtt az volt a cél, hogy bent maradjunk a harmadosztályban és megállításuk a klub zuhanását az osztályok között. Ezt a célt eddig elég jól teljesítettük, hiszen majdnem végig dobogón voltunk, csak az utolsó fordulóban sikerült a Pécsnek beelőznie minket.  Ebben a félévben voltak nagyon jó meccseink, de sajnos nem tudtuk ezt a teljesítményünket stabilizálni, ezért mindig becsúszott egy-két gyengébb meccs, ami miatt most „csak” a 4. helyen vagyunk, de egyébként összességében pozitívnak látom ez őszt.

Mi az, amivel nem vagy elégedett?

Csapatszinten az idegenbeli meccseink teljesítményeivel nem igazán vagyok elégedett. Ha egy pár idegenbeli meccsünkön jobban koncentrálunk, akkor nem lenne a Szigetszentmiklósnak ekkora előnye. Egyénileg pedig a helyzetkihasználással és a kombinatív játékkal voltak problémáim néhányszor az ősz során. Volt több meccs, amikor a kihagyott helyzeteim miatt jöttünk le 1, vagy 0 ponttal a pályáról.

Mi volt a legemlékezetesebb momentum ősszel, mire vagy a legbüszkébb?

Talán a Szigetszentmiklós elleni hazai mérkőzést mondanám legemlékezetesebb momentumnak, hiszen csak nekünk sikerült őket megvernünk az ősszel. Azon a mérkőzésen úgy gondolom, hogy nagyon jól játszott a csapat.

 Mik a céljaid egyénileg és a csapat szempontjából a közeljövőben?

Nyár óta nagyon sokat fejlődött a csapat mind taktikailag, technikailag és fizikailag, szeretném, hogy ha tavasszal tovább tudnánk lépni, és egy kiegyensúlyozott csapattá válnánk, akik idegenben is jól tudnak teljesíteni. Én személy szerint év elején a 20 gólt céloztam meg, mivel most 13 gólnál járok, ez úgy gondolom, hogy elérhető júniusra.

kepkivagas