Felnőtt csapatunk az NBIII Közép csoportjának huszadik fordulójában a Paks második csapatához látogatott. A hazaiak agresszívan kezdték a mérkőzést, ám a játékot mi irányítottuk. Helyzetekig nem sikerült eljutni az első félidőben. Ezalatt ellenfelelünk többször is komoly gólhelyzetbe került. Az első félidő derekán ebből egyet sikerült értékesíteniük, aminek köszönhetően megszerezték a vezetést. A második félidő hasonlóan alakult az elsőhöz képest. Folyamatos játék nem alakult ki, inkább a kűzdés dominált. Próbálkozott becsülettel csapatunk aminek meg is lett az eredménye. A meccs hajrájában egy lecsorgó labda Király Bence elé pattant aki higgadtan értékesítette a helyzetét. Ezzel a találattal kialakult az egy egyes végeredmény.

Paksi FC II. – Dunaújváros 1-1 (1-0)

Paksi FC II.: Rácz, Bagó, Bognár (Fejős 65.), Hanol (Luczek 89.), Jelena, Kesztyűs B. (Rácz 79.), Kesztyűs M., Nagy, Simon, Szalai, Vlasics

Vezetőedző: Osztermajer Gábor

Dunaújváros: Vaszócsik ,Csendes, Pölöskei, Farkas, Ablonczy (Dorogi (46.), Csehi, Kercsó (Hajdók 69.), Blatt, Dobos Á., Szepessy R., Tóth T. (Király 78.)

Vezetőedző: Dobos Barna

DSCF4446