Felnőtt csapatunk szombat délután 5 órakor a Dabas csapatát fogadja. A sajtótájékoztatón a lebetegedett vezetőedző Dobos Barna helyett a másodedző Jávorka András vett részt. A játékosokat a csapatkapitány Csehi Tamás, és Tóth Tibor képviselte. A jelenlévők az előző fordulóban játszott Pécs elleni mérkőzésről, illetve a hétvégén esedékes Dabas elleni összecsapásról beszéltek.

Jávorka András: ,,A múlt heti mérkőzésünk nem egészen úgy sikerült, ahogy elterveztük. Sajnos idegenben több játékos sem tudta azt a teljesítményt nyújtani, amit hazai környezetben szokott. A hétre tervezett munkát elvégeztük, bízom abban, hogy sikerül megnyerni a szombati mérkőzést. A keretből Dorogi Renátó játéka kérdéses, aki Pécsen kapott rúgást a bokájára.”

Csehi Tamás: ,, A pécsiek agresszív játékával sajnos nem tudtunk mit kezdeni. Komoly feladat lesz a csapat számára, hogy a jövőben vendégként is eredményesen futballozzon. A hétvégén nehéz mérkőzésre számítok, hiszen egy szervezett csapat a Dabas. Ősszel kikaptunk ellenük három nullra, tehát van miért visszavágni szombaton. A másik dolog pedig az, hogy itt a javítási lehetőség a legutóbbi fordulóban Pécsen elszenvedett vereség miatt is. Látom a csapaton, hogy egész héten úgy dolgozik, hogy kijavítsa azokat a hibákat amit a múltkor elkövetett.”

Tóth Tibor: ,,Ebben a szezonban először éreztem azt, hogy az egész csapat gyengén teljesített. Nagyon motiváltak vagyunk, hogy kijavítsuk a hétvégén a Pécs ellen elszenvedett vereséget. Arra készülünk, hogy a Dabas a mérkőzésen a védekezésre fogja helyezni a hangsúlyt. Az előző három mérkőzésen csak egy gólt kaptak, ez is mutatja, hogy jól védekeznek. Úgy gondolom, hogy folytatni tudjuk hazai pályán a jó sorozatunkat.”

DPASE

Kép forrása: http://duol.hu/