Megtartotta klubunk a 25.forduló előtti sajtótájékoztatóját. Az eseményen Dobos Barna vezetőedző mellett két támadónk Dobos Áron, és Szepessy Róbert vett részt. Szóba kerültek az elmúlt hét mérkőzései, illetve a szombaton hat órakor kezdődő Dunaharaszti elleni mérkőzés.

Dobos Barna: ,, A bajnokság elején egy új generációt kezdtünk el felépíteni. Az első számú célunk az volt, hogy biztosan bent maradjunk a harmadosztályban. Nagyon jól szerepeltünk az ősszel, túlszárnyaltuk amit elvártunk magunktól. Olyan típusúak vagyunk akik szeretjük magasabbra tenni a lécet. Éppen ezért a lehetőségeinkhez mérten megerősítettük a csapatot. Jelenleg ezeknek a játékosoknak a csapatba építése történik, de mondhatom azt, hogy ez eddig nem sikerült. Dolgozunk ezen és reméljük, hogy a közeljövőben ez sikerülni fog. Sajnos a támadójátékunk nem javult, és a védekezésünkön is rontottunk. Dolgozunk rajta, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Az ellenfeleink mélyen védekeznek ellenünk, ezt nemigazán sikerül feltörni. A legutóbbi Pénzügyőr elleni mérkőzésen voltak biztató megmozdulások ezt illetően. Az ellenfél erősségére külön készültünk, ám ebből kaptuk az egyik gólt. Dolgozunk elszántan tovább, hogy az előbb felsorolt problémákra sikerüljön megoldást találni. Dorogi Renátó eltiltása miatt nem szerepelhet, rajta kívül mindenkire számíthatok.”

Szepessy Róbert: ,, Kicsit keserű a szám íze a legutóbbi három meccs után. Jól indult a bemutatkozásom, hiszen rögtön az első meccsen gólt tudtam szerezni. Az elmúlt három mérkőzés nem sikerült a társaságnak. Gólokat várok magamtól , és igyekszem segíteni a csapatot a játékommal. Nagyon bízom benne, hogy egymást segítve túl fogunk tudni lépni a problémáinkon, és visszatalálunk a győztes útra.”

Dobos Áron: ,, Próbáljuk megkeresni az okokat, az elmúlt három mérkőzésen történtekre. Reméljük, hogy hétvégéig sikerül kijavítani a hibáinkat, és a hétvégén győztesként tudjuk elhagyni a pályát. Ez a célunk reméljük sikerülni fog. “

Névtelen-1