Felnőtt csapatunk az NBIII Közép csoportjának huszonharmadik fordulójában a Dabas csapatát fogadta. Remekül kezdtük a találkozót. Az első húsz percben tetszetősen, jól futballoztunk. Több helyzetet is kialakítottunk de nem sikerült értékesíteni őket. Ez idő alatt ellenfelünk szinte támadást nem vezetett. Ekkor jött a hidegzuhany. A Dabas első támadásából megszerezte a vezetést. A gól után próbáltuk nyomást gyakorolni a vendégekre, de sajnos megint csak lövésekig jutottunk. Ablonczy Gerjén remek szabadrúgását a kapusuk hárította. Ahelyett, hogy sikerült volna az egyenlítés ismét betalált a Dabas egy szögletet követően. Így kettő nullás hátrányban mentünk a szünetre. A folytatásban próbálkoztunk becsülettel, ám többször is hiba csúszott a támadásépítésbe. Többször is sikerült a kapu előterébe a labdát eredménytelenül. Egy ilyen szituációt követően Tóth Tibort lerántották a védők. A tizenegyest Szepessy Róbert magabiztosan értékesítette. Az egyenlítés egy perc múlva majdnem összejött, amikor  Dobos Áron távolról leadott lövése megpattant, és centikkel ment el a kapufa mellett. Sajnos ezután az állás már nem változott, így a Dabas győzelemnek örülhetett.

Dunaújváros – Dabas FC 1-2 (0-2)

Dunaújváros : Vaszócsik Viktor , Csendes Péter, Pölöskei Péter, Farkas Viktor, Ablonczy Gerjén (Dorogi Renátó), Csehi Tamás, Dobos Áron, Tóth Tibor (Király Bence), Szepessy Róbert, Blatt Pál, Kercsó Bence

Vezetőedző: Dobos Barna

Dabas FC: Scheilinger György , Eördögh Levente, Sós Márkó (Nádházi Ákos) Makrai László, Tóth Márton, Sárközi Norbert, Csordás Simon Tibor (Takács Kornél), Surányi Zoltán Roland, Karacs Roland, Erős Ronald, Kiss Viktor (Ladányi Tibor)

Vezetőedző: Erőss Károly

17407946_10207190212068572_173504315_o