Felnőtt csapatunk a mai napon az első osztályú Újpesttel játszott felkészülési mérkőzést. A találkozó első félidejében visszahúzódtunk a saját tizenhatosunk előterébe. Jól sikerült megszervezni a védekezésünket, ellenfelünk nem tudott komoly helyzeteket kialakítani. Beadásokkal, védelem mögé belőtt lapos labdákkal próbálkozott az Újpest, ám gól nem sikerült elérniük. Ezalatt mi inkább kontratámadásokat vezettünk, de gólt nekünk sem sikerült szereznünk. A második félidő 58.percében egy védelmi megingást követően Lázok János révén megszerezte a vezetést az Újpest. Rá két percre minden cserejátékosnak lehetőséget adott a szakmai stáb. Fiataljaink tisztességgel felvették a harcot a a magasabb osztályban játszó ellenfél ellen. Molnár Dániel révén még egy komoly lehetőségünk is akadt, ám próbálkozása kevéssel elkerülte a kaput. A találkozó végefelé a hazaiak érvényesítették fölényüket. Előbb Windecker József, majd Kylian Hazard szerzett újabb gólt kialakítva ezzel a három nullás végeredményt.

Dunaújváros: Vaszócsik(Ivicevic), Kercsó(Holentoner), Csendes, Hajdók, Csehi(Vajda), Pölöskei(Hompót), Blatt(Tóth Á), Dorogi(Horváth), Dobos(Hamar), Szepessy(Király), Tóth T.(Molnár)

Dobos Barna értékelése: ,, Hasznos mérkőzést játszottunk egy magasabb osztályú ellenféllel szemben. Az első félidőben védekezésben sikerült megvalósítani amit elterveztünk, ezmiatt külön dícséret illeti a csapatot. Támadásvezetésben kicsit többet szerettünk volna elérni, de több kontratámadásból is sikerült veszélyeztetni. A második félidőben minden fiatal játékosunk lehetőséget kapott. Felvették a ritmust tisztességgel helytálltak a felnőtt mezőnyben. Az a célunk, hogy minél hamarabb készen álljanak a felnőtt futballra.”

Képkivágás

Kép forrása: http://www.ujpestfc.hu/