Megtartotta klubunk a 27.forduló előtti sajtótájékoztatóját. Az eseményen Dobos Barna vezetőedző mellett két játékosunk Farkas Viktor, és Pölöskei Péter vett részt. Szóba kerültek az elmúlt hét mérkőzései, illetve a szombaton hat órakor kezdődő Méhkerék elleni mérkőzés.

Dobos Barna: ,, Nagyon örültem végre annak, hogy egy idegenbeli mérkőzés alatt masszívak vagyunk. Mind a védekezésünk, mind a támadásunk jó volt, ám mint ahogy az eredmény is mutatja van még rajta csiszolnivaló főleg a védekezésben. Az ellenfél az egyetlen hátul elkövetett hibánkat kihasználta, mi pedig nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Az idegenbeli eredményeinken kell javítani és akkor merészebb álmaink is lehetnek a jövőben. A Méhkerék elleni hétvégi mérkőzésen csak a győzelemmel lennénk elégedettek. Szeretnénk tartalommal megtölteni a játékot, a héten is sokat gyakoroltuk a támadásokat, és a védekezést is. Remélhetőleg a hétvégén látszani fog a csapaton.”

Farkas Viktor: ,, Úgy érzem, hogy az idegenbeli szereplésünk a csapat fiatalsága miatt nem olyan eredményes mint a hazai. Végre sikerült átérezni a játékosoknak, hogy milyen egy idegenbeli rangadó. Akkor lesz esélyünk a jövőben a feljutásra, ha több ehhez hasonló teljesítményt tudunk nyújtani idegenben. El kell hinni azt mindenkinek, hogy a mérkőzés elejétől dominálni kell vendégként is. Örülök, hogy ez a Hódmezővásárhely elleni rangadón sikerült. A hétvégén reméljük, hogy eredményesen játszva itthon tartjuk a három pontot.”

Pölöskei Péter: ,, Örültem, hogy az első helyzetünket belőttük a Hódmezővásárhely ellen. Domináltunk a mérkőzésen sajnálatos, hogy a hatalmas helyzeteink kimaradtak, így be kellett érnünk egy döntetlennel.  Mindenki motivált, és be szeretné bizonyítani, hogy helyünk van az élbolyban. Ezért is lesz nagyon fontos, hogy megnyerjük a Méhkerék elleni találkozót.”

sajtó