Felnőtt csapatunk az NBIII Közép csoportjának 28.fordulójában a Szigetszentmiklós csapatához látogatott. A mérkőzés első helyzete ellenfelünk előtt adódott, ám lövésük elkerülte Vaszócsik Viktor kapuját. Szervezetten jól játszottunk, birtokoltuk a labdát. Ellenfelünk az egész mérkőzés során, olykor labdarúgópályára nem illő durvasággal játszott. Ebben sajnos játékvezetők is partnerek voltak, akiknek a kezéből már a legelején kicsúszott a mérkőzés. Az első nagy helyzetünkig a 20.percig kellett várni. Szepessy Róbert lépett meg szépen a jobb szélen, de lövése sajnos elkerülte a hosszú sarkot. Az első játékrészben nem alakult ki több helyzetet, így gól nélküli döntetlennel mentek félidőre a csapatok. A második félidő 53.percében Dobos Áron találatával megszereztük a vezetést. Ellenfelünk előtt két helyzet is adódott, amiből az egyiket értékesíteni tudták. Egy egy volt tehát az állás. A 67.percben Ródenbüchert kiállította a játékvezető. Nagy esély nyílt ezzel csapatunk előtt a győzelem megszerzésére, de sajnos ez nem sikerült. A legnagyobb lehetőség Szepessy Róbert, és Csehi Tamás előtt adódott, ám a előbbi fejese a kapu mellé szállt, utóbbi elől pedig a védő az utolsó pillanatban menteni tudott. A találkozó legvégén Szepessy Róbertet is kiállította a játékvezető. Több gól már nem esett. Teljesen megérdemelten hoztunk el idegenbeli környezetből egy pontot.

Szigetszentmiklós – Dunaújváros 1-1 (0-0)

Vezették: Görög Márió, asszisztensek Hofbauer Roland és Sebestyén László.

Szigetszentmiklós: Zubány Gábor, Sipos Bence Patrik, Májer Gergő, Fritz Attila, Vass Máté, Ródenbücher István, Barna Zsolt, Földes Milán, Kovács János, Varga Bence(Szabó Erik), Pintér Dominik(Mojzer György)

Vezetőedző: Csurka Zoltán

Dunaújváros PASE: Vaszócsik Viktor , Csendes Péter, Pölöskei Péter, Farkas Viktor, Csehi Tamás, Dobos Áron, Dorogi Renátó (Ablonczy Gerjén), Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Blatt Pál, Király Bence

 Vezetőedző: Dobos Barna

DSCF4012