Felnőtt csapatunk az NBIII Közép csoportjának 27.fordulójában a Méhkeréket fogadta. Ellenfelünk a stabil védekezésére épített a mérkőzésen. Az első félidő igazi mezőnyjátékot hozott egyik oldalon sem alakultak ki komoly lehetőségek. Ugyanakkor kísérletekből nem volt hiány csapatunk részéről. Előbb Szepessy Róbert bombafejesét védte a vendégek kapusa, majd Tóth Tibor lövését egy kavarodást követően blokkolták a védők. Teljesen átvettük az irányítást, uraltuk a játékot. Előbb Csehi Tamás lövése ment kapu mellé, majd Dobos Áron szabadrúgását védte a Méhkerék kapusa. Gól nélküli döntetlennel vonulhattak pihenőre a játékosok. A második játékrész elején ellenfelünk előtt két hatalmas lehetőség is adódott, ám Vaszócsik Viktor bravúrral védte mindkét lövést. Ezt követően megszereztük a vezetést. Király Bence átadását Tóth Tibor lötte magabiztosan a kapuba. Innentől kezdve mégjobban a mi akaratunk érvényesült. Nem kellett sokat várni a második találtunkra. Csehi Tamás egy visszafejelt labdát bombázott nagy erővel a kapu hosszú sarkába. A hajrában Szepessy Róbert , és Blatt Pál is szépségdíjas találatot szerzett. Előbbi Tóth Tibor beadását juttatta a hálóba, utóbbi 25 méterről lőtt a hálóba. A lefújás előtt Horváth Kevin szépen kicselezte a védőjét, ám lövése sajnos elgurult a kapu mellett. Különösen a második játékrészben jól futballozva, ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Folytatás egy hét múlva a Szigetszentmiklós ellen idegenben.

Dunaújváros – Méhkeréki SE 4-0 (0-0)

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor, Csendes Péter, Pölöskei Péter, Farkas Viktor, Csehi Tamás, Dobos Áron (Horváth Kevin), Dorogi Renátó, Tóth Tibor (Kercsó Bence), Szepessy Róbert, Király Bence, Tóth Ákos (Blatt Pál)

Vezetőedző: Dobos Barna

Méhkeréki SE: Patka György – Boros Ádám (Pojendán Csaba), Komlósi Miklós, Vincze Dániel, Krajcs Gábor (Bondár Attila), Sztojka Ádám, Ruzsa Szabolcs, Kovács György, Fülöp Tibor, Furár Róbert Tibor (Lukucz Mihály), Hegedüs Edvin

Vezetőedző: Bóka Demeter

G39A6557