Felnőtt csapatunk az NBIII Közép csoportjának 29.fordulójában a Dabas-Gyón csapatához látogatott. A legutóbbi mérkőzéseken különösen jól játszott csapatunk, ezt szerettük volna megmutatni most is. Támadóan léptünk fel, ellenfelünk stabil védekezésre összpontosított. Türelmesen járattuk a labdát, kezdeményezően játszottunk. Ennek meg is lett az eredménye. Dobos Áron indítását követően Tóth Tibor kicselezte a kapust majd a kapuba gurított. Ezt követően az ellenfél egy oldalszabadrúgás után veszélyeztetett, ám Vaszócsik Viktor nagy bravúrral védeni tudott. A vezetés birtokában az utolsó percben megdupláztuk előnyünket. Ekkor Tóth Ákos passzolt Dobos Áronnak, aki magabiztosan értékesítette a helyzetét. A második félidőben nagyobb területek nyíltak előttünk, ugyanis a Dabas-Gyón próbált szépíteni. Többször is létszámfölényben támadhattunk. Sikerült megszereznünk a harmadik gólt is. Ezúttal Tóth Tibor passzolt Dobos Áronhoz, aki ezúttal sem hibázott, és megszerezte a harmadik gólunkat. A hajrában Dobos Áron passzát követően Ablonczy Gerjén lőtte meg  a negyedik gólunkat, lezárva ezzel a mérkőzést. Ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, és jó előjelekkel várhatjuk a jövőheti Ferencváros II. elleni találkozót.

DSCF4096

Dabas-Gyón – Dunaújváros 0-4 (0-2)

Dabas-Gyón: Gecse, Riba, Illés (Nagy), Csepregi, Mészáros, Lannert, Karikás (Katona), Kozma, Kocsis, Dunai (Poncok), Sztranyovszky

Vezetőedző: Aranyos Imre

DPASE: Vaszócsik, Hajdók, Pölöskei, Farkas, Csehi(Horváth), Király, Kercsó(Ablonczy), Tóth Á.(Blatt), Dorogi, Dobos, Tóth T.

Vezetőedző: Dobos Barna