Megtartotta klubunk a 30.forduló előtti sajtótájékoztatóját. Az eseményen Dobos Barna vezetőedző mellett kapusunk Vaszócsik Viktor, és csatárunk Dobos Áron vett részt. Szóba kerültek az elmúlt hét mérkőzései, illetve a várva – várt vasárnapi Ferencáros II. elleni mérkőzés.

Dobos Barna: ,, Nagyon örülök a győzelemnek illetve a mutatott játékunkat. Hónapok óta beszélünk arról, hogyha az idegenbeli játékunkat megtudjuk változtatni akkor jövőre komoly esélyeink lehetnek a bajnoki címért folytatott harcban. Természetesen ez a mostani győzelem nem jelenti azt, hogy megoldottuk teljes mértékben a problémáinkat de sikerült előrelépnünk. Ez látszott korábban a Hódmezővásárhely, illetve a Szigetszentmiklós elleni korábbi idegenbeli mérkőzéseken, és reméljük folytatódni fog a jövőben is. Nagyon örülök ennek a hétvégi mérkőzésnek. Köztudott már, hogy nagyon sok szurkoló várható. Olyan hangulatban ami a hétvégén várható nem mostanában játszottunk, a csapatból sokan pedig nem is játszottak ennyi szurkoló előtt. Ez mindenképpen jó tapasztalatszerzés lehet fiatal csapatunknak. “

Vaszócsik Viktor: ,, Úgy érzem én is, hogy egyre masszívabb a csapat idegenben is. Egyre jobbak lettünk, ezt mutatja, hogy kevesebb gólt is kapunk idegenben. Mindenki izgatottabb a hétvégi mérkőzéstől. Ilyen hangulatban a csapatból nem sokan játszottak még találkozót. Mindenkinek egy örök élmény lesz a Ferencváros II. elleni hétvégi rangadó az biztos.”

Dobos Áron: ,, Véleményem szerint a mérkőzés eleje óta lehetett azt érezni a pályán, hogy melyik a jobb csapat. Idő kérdése volt az, hogy mikor tudjuk megszerezni a vezetést. Ez szerencsére hamar sikerült, és ezután már teljes mértékben az történt a pályán amit mi szerettünk volna. Nyerni szeretnénk a hétvégi mérkőzésen. Jó a hazai mérlegünk, remélhetőleg ezt tovább tudjuk folytatni. Nagyon várjuk a mérkőzést, amin végre igazi futballhangulat lesz az előrejelzések szerint.”

Névtelen-1