Kedves Dunaújvárosi és Ferencvárosi szurkolók!

Sok szeretettel várjuk a Dunaújváros – Ferencváros II. NBIII-as mérkőzésre a hazai és vendég szurkolókat. A mérkőzés 2017. május 7.-én vasárnap 18.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban. A mérkőzés előtt 2 órával nyitjuk meg a szurkolók előtt a jegypénztárakat. Szükség esetén a hazai és a vendégoldalon is 3 pénztár fog nyitva tartani! A vendégoldalon 1 beléptető kapu van, ezért kérjük a vendégszurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, hogy kényelmesen be tudjanak menni és elfoglalni az ülőhelyüket.
 
Jelenleg a vendég szurkolók az G és L fedett, valamint a kapu mögötti E, D, C nyitott, nem fedett szektorokba tudnak még jegyet vásárolni a www.jegymester.hu keresztül (online), valamint a klub székházában pénteki és szombati napon. Szombat estig lesz lehetőség megvásárolni a vendégjegyeket online felületen keresztül. Amennyiben az online felületen elfogynak a jegyek úgy vendégjegyeket a helyszínen már nem tudunk értékesíteni, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben vásárolják meg a jegyeket!
 
A hazai szurkolók pedig a T és S fedett, valamint a kapu mögötti P, O, N nyitott, nem fedett szektorokba tudnak még belépőt venni a klub székházban pénteken 12.00 – 16.30 óráig és szombaton 09.00 – 12.00 óráig.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben vásárolják meg a jegyüket és érkezzenek a stadion bejáratához, hogy kényelmesen tudjanak bemenni a szektorokba és eltudják foglalni a helyüket, valamint a hazai szurkolókat, hogyha tehetik ne gépjárművel érkezzenek a mérkőzésre, mert várhatóan nem lesz elegendő parkoló a stadion melletti parkolókban!

 Megkérjük a szurkolókat, hogy a pályarendszabályt tartsák be!

 
unnamed unnamed (1)