Felnőtt csapatunk jó előjelekkel fogadta a Szentlőrincet az NBIII Közép csoportjának 32.fordulójában. A kezdőcsapat két helyen változott az előző fordulóhoz képest. Az eltiltott Király Bence helyén Blatt Pál, míg Tóth Ákos helyén Kercsó Bence játszott kezdőként. Támadóan kezdtük a találkozót, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Támadóink vezérletével komoly veszélyt jelentettük az ellenfél kapujára. Nem is kellett sokáig várni a vezető gól megszerzésére. Dobos Áron beadását Szepessy Róbert fejelte a kapuban. Hamar meglett tehát az első gól. Negyed óra múlva már két gólos előnyben voltunk. Dobos Áron egy indítást követően lefutotta a védőjét, helyzetét pedig magabiztosan értékesítette. Ezeken kívül is voltak lehetőségek az első félidőben, ám az állás már nem változott. A második félidőt is ott kezdtük ahol az elsőt abbahagytuk. Szép, tetszetős akciókat vezettünk nagy helyzetekkel. A 61.percben a góllövőlista negyedik helyén álló, ám az első helyezettől két gól távolságban lévő Tóth Tibor megszerezte csapatunk harmadik, önmaga első gólját a mérkőzésen. A gólpasszt ezúttal is Dobos Áron adta. Ekkoriban már végleg eldőlt a mérkőzés. Blatt Pál góljával már négy nulla volt az állás. Ezt követően az egész mérkőzés nagyon jól játszó Dobos Áron pillanatai következtek. Előbb megszerezte második gólját, majd Csendes Péternek adott egy gólpasszt, majd megkoronázva saját maga és a csapat szereplését megszerezte a harmadik találatát is beállítva ezzel a hét nullás végeredményt. Ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Nagy dícséret illeti az egész csapatot, hiszen az elmúlt hetekben remek formát mutatunk. Külön kiemelendő támadóink szereplése. Tóth Tibor 20 góllal negyedik a góllövőlistán két góllal lemaradva az elsőhöz képest, Dobos Áron élete első felnőtt szezonjában már 16 gólnál jár, míg Szepessy Róbert téli érkezése 7 gólt szerzett tizenegy mérkőzésen. Reméljük jó szereplésünl idén is és a következő szezonban is folytatódni fog.

Dunaújváros – Szentlőrinc SE 7-0 (2-0)

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor – Csendes Péter, Pölöskei Péter, Farkas Viktor, Csehi Tamás, Dobos Áron, Dorogi Renátó (Ablonczy Gerjén), Tóth Tibor, Szepessy Róbert (Horváth Kevin), Blatt Pál, Kercsó Bence (Tóth Ákos)

Vezetőedző: Dobos Barna

Szentlőrinc SE: Ambrusics Róbert – Dudás Dániel, Szilvási Zoltán (Vágner Attila), Turi Tamás, Nagy Mihály Krisztián (Kovács Balázs), Fenyvesi Olivér, Reith Renátó (Tóth Adrián), Horváth Péter, Temesvári Máté, Bodó Péter, Berdó Valentin

Vezetőedző: Turi Zsolt

Névtelen-2