Hogyan zajlik a felkészülés a következő szezonra?

Tóth Tibor: ,,A felkészülés nagyjából egyharmadánál járunk, ebben az időszakban inkább a fizikai edzések zajlanak. Az edzőmeccsek segítségével pedig próbáljuk megtalálni a legjobb 11-et, ami az előttünk álló szezonban ütőképes lehet.”

Milyennek látod jelenleg a csapatot?

Tóth Tibor: ,,Nyáron azért történtek változások a keretben, még ha nem is olyan nagy számmal, de jöttek új játékosok. Véleményem szerint az ő beillesztésükkel mindenképpen tudunk erősödni. A csapat gerince nagyjából megmaradt, ami pozitív dolog.”

Tavaly 21 gólt sikerült szerezned, milyen célokkal vágsz neki a bajnokságnak?

Tóth Tibor: ,,Tavalyi évben igaz, hogy rúgtam 21 gólt, de emellett elég sok helyzetet kihagytam. Ezen akarok most változtatni ebben az idényben. Tudni kell, hogy ebben az évben kevesebb meccsünk lesz, mint múlt évben volt, szóval most is kiegyeznék nagyjából 20 góllal. De nyilvánvalóan a legfontosabb, hogy nyerjünk minél több meccset, ha nem az én góljaimmal, akkor sincs nagy gond.”

Több klub is érdeklődött irántad, miért döntöttél úgy, hogy a következő szezonban is csapatunkat szeretnéd erősíteni?

Tóth Tibor: ,,Úgy gondolom, hogy a múlt évben, a körülményeinkhez képest, egy elég jól működő csapatot tudtunk kialakítani, ami pár erősítéssel akár komolyabb célokat is kitűzhet maga elé. Dunaújvárosiként fontosnak tartom, hogy a városnak minél magasabb osztályú csapata legyen. Ezen kívül még fontos dolog volt, hogy a klub teljes mértékben támogatja a sport melletti tanulást, ami számomra egy lényegi kérdés.”