Megtartotta klubunk a 2017/18-as szezon második sajtótájékoztatóját. Egyesületünktől Dobos Barna vezetőedző és két új igazolásunk Zvara Dávid és Sándor Tamás vett részt. Az eseményen résztvevők beszéltek az elmúlt meccsekről illetve a közelgő Szekszárd elleni bajnokiról. Ezenkívül bemutattuk új mezeinket is. A szokásoknak megfelelően a hazai mez piros lesz, de az idei szezonban a vendég mez színe a szürke lesz. Az alternatív harmadik számú mez pedig az előző idényhez hasonlóan a fehér lesz.

Dobos Barna: ,,Az első fordulóban sajnos két pontot kiénekeltek a szánkból. Egy pontrúgást követő koncentrációhiány miatt kaptunk egy fájó gólt aminek köszönhetően döntetlent értünk el. Nagyon készültünk a Szentlőrinci mérkőzésre. Tavaly vereséget szenvedtünk ott, ezért szerettünk volna revánsot venni . Jobban játszottunk mint az első fordulóban taktikusak voltunk, szép akciókat vezettünk. Egy tizenegyessel feljött az ellenfél de masszívak voltunk és sikerült kivédekezni a mérkőzés végét. A Szekszárd jól kezdte a bajnokságot, hiszen négy pontot szerzett. A tavalyi idényzáró mérkőzés negatív volt ellenük, hiszen egy tét nélküli mérkőzésen agyonrugdaltak minket, amit a játékvezető tolerált. Ennek a folyamatnak komoly sérülés lett a következménye. A legfontosabb nekünk a három pont itthon tartása lesz ennek érdekében mindent meg fogunk tenni, de ez nem lesz egyszerű.”

Zvara Dávid: ,,Nagyon jól érzem magam, tetszik a koncepció és a csapat minősége is meggyőzött abban, hogy ide szerződjek. Sajnos az első fordulóban vesztettünk két pontot jó lett volna győzelemmel kezdeni itthon. A Szekszárd ellen mindenféleképpen győzni szeretnénk hazai környezetben. Presztízsmérkőzés lesz de a mi célunk egyértelműen a három pont megszerzése. Minden pont fontos lesz annak érdekében, hogy elől tudjunk végezni a bajnokságban.  ”

Sándor Tamás: ,,Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek. Pozitív csalódást jelent a sok fiatal játékos előtérbe helyezése a rutinos játékosok mellett. Ezzel eddig egyetlen csapatomnál sem találkoztam. Az első meccsen a végén hiányzott a koncentráció de szerencsére ebben a múlt héten már sikerült előre lépnünk. Készülünk az első hazai győzelmünkre, ami sajnos az első fordulóban nem sikerült de reméljük a Szekszárd ellen összejön. ”