Megtartotta klubunk a 2017/18-as szezon harmadik sajtótájékoztatóját. Egyesületünktől Dobos Barna vezetőedző mellett Vaszócsik Viktor és Szepessy Róbert vett részt. Az eseményen résztvevők beszéltek a Szekszárd elleni győzelemről és a hétvégi Iváncsa elleni összecsapásról.

Dobos Barna: ,, Értékes győzelmet szereztünk a hétvégén. Taktikusan, fegyelmezetten játszottunk aminek meg is lett az eredménye. Külön öröm, hogy javul a védekezésünk, reméljük minél kevesebb gólt fogunk kapni a jövőben. A második félidő közepe fele egy kisebb taktikai átrendeződést hajtottunk végre aminek köszönhetően ismét magukhoz ragadtuk a kezdeményezést, s a második gólunkkal végleg el is döntöttük a mérkőzést. Az Iváncsa ellen nem lehet más a célunk, mint a győzelem megszerzése. Fel kell vennünk a kesztyűt, hiszen a hazaiak az előző fordulóban a volt ellenfelük tájékoztatása szerint túlzott keménységgel, sokszor durván játszottak. Nagy meglepetésünkre az a Farkas Mátyás vezeti a mérkőzést, aki a tavalyi szezonzáró bajnokin nem védte meg a játékosok testi épséget a durva játék ellen. Remélhetőleg most kézben tudja tartani az összecsapást és a futballtudás fogja eldönteni mérkőzést. Ha jó teljesítményt nyújtunk, akkor megszerezhetjük a három pontot és továbbra is a bajnoki élmezőnyben maradhatunk. Együttesünkből egyedül Csehi Tamás játéka kérdéses, az ő pályára lépése várhatóan csak a mérkőzés előtt dől majd el. Folyamatosan építjük a csapatunkat egyre erősebbek vagyunk aminek reményeink szerint meg lesz az eredménye. ”

Vaszócsik Viktor: ,,Úgy gondolom egyre masszívabbak vagyunk az ellenfelek egyre kevesebb lehetőséget tudnak kidolgozni hétről hétre. Javul a védekezésünk, hiszen eddig csak két gólt kaptunk azt is pontrúgást követően, amiből az egyik büntető volt. Minden mérkőzést megszeretnénk nyerni ez a hétvégén sem lesz másképpen. Várjuk a szurkolóinkat a hétvégi mérkőzésre is. A Szekszárd ellen is sokat segítettek reményeink szerint továbbra is mellettünk lesznek. ”

Szepessy Róbert: ,, Ebben a szezonban egyenlőre inkább előkészítő feladatom volt. Szerencsére sikerült már gólt szereznem, és remélem a jövőben minél többször lesz lehetőségem a kapu elé érni. Nehéz mérkőzés lesz úgy készülünk mint a többi mérkőzésre. Remélem győztesként hagyjuk el a pályát. ”