Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának harmadik fordulójában a rivális Szekszárdot fogadta. Paprikás mérkőzés volt, sok kemény belépővel. Támadólag léptünk fel többet birtokoltuk a labdát, helyzeteket is sikerült kialakítani. Az első ilyen komoly lehetőség Szepessy Róbert előtt adódott, ám fejese a kapu fölé szállt. Ezt követően Király Bence lőtt nem sokkal a kapu mellé. Hamarosan sikerült is megszereznünk  a vezetést. Egy szép támadás végén Tóth Tibor lőtte a labdát a kapu hosszú sarkába. A folytatásban ellenfelünk előtt is adódott lehetőség, de Vaszócsik remek védéseket mutatott be. A második félidőt mezőnyfölényben kezdte ellenfelünk, de komoly helyzetekig nem jutottak el. Ekkoriban többször is kapkodtunk, pontatlanunk voltunk de a mérkőzés utolsó húsz percére sikerült rendeznünk  a sorokat. Dorogi szabadrúgása után megint Szepessy fejelhetett kapura de sajnos fejese ekkor is fölé szállt. A legvégén sikerült bebiztosítanunk a győzelmünket. Egy jobboldali beadásra Csendes Péter remekül érkezett és megszerezte második gólunkat. Ettől kezdve már nem történt érdemleges a mérkőzésen és összességében megérdemelten nyertük meg az összecsapást. 

Dunaújváros – Szekszárd  2:0 (1:0)

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor – Zvara Dávid, Csendes Péter, Farkas Viktor, Karacs Roland, Dorogi Renátó (Horváth Kevin a 92. percben), Tóth Tibor (Jerzsabek Botond a 85. percben), Szepessy Róbert, Király Bence, Sándor Tamás (Ferencz Bálint a 46. percben), Barna Zsolt

 Asszisztens edző: Lőrincz Emil

Szekszárd: Filipánics Bálint, Károly Viktor, Kozics Barnabás (Hegedüs Márk a 72. percben), Fejes Péter, Turi Tamás (Nagyváradi Olivér a 63. percben), Lékó Roland, Budai Dávid, Márton Erik (Rácz Ferdinánd a 76. percben), Bata Csongor, Arena Ármin, Dallos Máté. 

Vezetőedző: Kvanduk János

 

Kép forrása:Dunaújváros Online