Megtartotta klubunk a 2017/18-as szezon első sajtótájékoztatóját. Egyesületünktől Dobos Barna vezetőedző Csehi Tamás csapatkapitány és új igazolásunk Barna Zsolt vett részt. Az eseményen résztvevők beszéltek a klub helyzetéről, a felkészülésről illetve a bajnokságról.

Dobos Barna: ,,  Először is mindenképpen szeretném leszögezni, hogy a klub jelenlegi gazdasági helyzete rendben van. Az azonban megjegyezendő, hogy méltánytalanul kis költségvetéssel dolgozunk. Az elmúlt idényben sikerült megszereznünk a negyedik helyet, ami kiváló teljesítménynek számít. Az idei évben nem változott a helyzetünk, szűkebb lett a mezőny hiszen csak tizenhat csapat indul. Ha a gazdasági helyzetünket nézzük akkor viszont idén sem lehet más a célunk mint a bennmaradás. Ettől függetlenül szeretnénk jó eredményt elérni mint az előző szezonban. Tavaly hasonló körülmények között szereztük meg a negyedik helyet, s idén szeretnénk ezt túlszárnyalni. Léptünk előre a játékoskeretet illetően, remélhetőleg a rutinosabb érkezők meghatározó játékossá tudnak válni. A védekezésünkön még csiszolnunk kell, néha becsúsznak kisebb nagyobb hibák amiket ki kell javítanunk. Nem lesz könnyű a szezonnyitó találkozó. Tavaly eggyel mögöttünk végzett a Hódmezővásárhely ezért is nehéz mérkőzésre számítok. Voltak kisebb sérülések az elmúlt hetekben de bízom benne, hogy a tervezett kezdőcsapattal tudunk kiállni a hétvégi mérkőzésre. ”

Csehi Tamás: ,,  A meleg időjárás ellenére az eltervezett munkát sikerült teljesíteni. Az új játékosoknak kell egy kis idő mire beépülnek a csapatba, de úgy gondolom, hogy erősítést jelentenek.  Idén is szeretnék gólokat lőni sokat dolgozok azért hogy ez így legyen. Célunk az hogy minél jobban szerepeljünk a bajnokságban, mindenki motivált és várja már a hétvégi bajnoki rajtot.”

Barna Zsolt: ,,   Nagyon örültem annak, hogy ehhez a klubhoz igazolhatok. Három és fél hete nagyon motiváltan érkeztem a csapathoz. Szerencsére csak pozitív dolgokkal találkoztam eddig amióta itt vagyok. Sok fiatal van a csapatban idő kell, hogy összeszokjon a csapat de úgy vélem hogy sikeresek lehetünk . Nagyon várjuk már a hétvégi találkozót. Jó lenne győzelemmel rajtolni hiszen ettől lendületet kapna a csapat. Reményeim szerint minél több szurkoló fog kilátogatni a stadionba, segítve ezzel bennünket a győzelem elérésében. ”