Megtartotta klubunk a 2017/18-as szezon hetedik sajtótájékoztatóját. Egyesületünktől Dobos Barna vezetőedző mellett Tóth Tibor és Király Bence vett részt. Az eseményen résztvevők beszéltek a Tiszakécske elleni győzelemről a Magyar Kupa továbbjutásról és a szombati RKSK elleni mérkőzésről. 

Dobos Barna: ,, A múlt héten említettem, hogy pontért, pontokért megyünk Tiszakécskére. Nagyon örülünk, hogy ez sikerült, reméljük a többi mérkőzésen is ilyen teljesítményt tudunk nyújtani. Megérdemeltnek tartom a győzelmünket, akár még több góllal is nyerhettünk volna de nem vagyunk elégedetlenek ezzel az eredménnyel sem. A védekezésünket továbbra is javítani kell, hiszen két gólt kaptunk. A támadójátékunkat nagy dicséret illeti, hiszen amikor gólt kaptunk rögtön tudtunk rúgni egyet. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hazahozzuk a három pontot. Mindenki nagyon boldog volt, bízunk benne, hogy ezt a teljesítményt a következő időszakra is át tudjuk menteni. A tegnapi napon a Kupában is a legjobb csapatunkat küldtük pályára. Ez is mutatja, hogy nagyon komolyan vettük a találkozót. Kettő nullra vezettünk a félidőben, sajnos utána kicsit akadozott a játékunk de végül simán meg tudtuk nyerni a mérkőzést három egy arányban. Óvatosnak kell lennünk a hétvégi ellenfelünkkel kapcsolatban, hiszen egy nehéz találkozóra számítunk. Ennek ellenére hazai pályán egyetlen célunk a három pont megszerzése. Ehhez egységesnek kell lennünk és jó egyéni teljesítmények kellenek. A maximumra kell törekednünk a jövőben és akkor még eredményesebbek lehetünk. Együttesünkből Barna Zsolt eltiltott, Csehi Tamás és Ferencz Bálint játéka sérülés miatt kérdéses. Folyamatosan építjük a csapatunkat egyre erősebbek vagyunk aminek reményeink szerint meg lesz az eredménye. ”

Tóth Tibor: ,, Látszott mindenkin már a hét alatt, hogy nagyon koncentrált és várja a hétvégi mérkőzést. A győzelem volt a célunk, ez meg is látszódott az összecsapáson. A csapat erejét mutatja, hogy három gólt sikerült lőnünk, és ugyan az ellenfél kétszer is egyenlített mindig volt rá válaszunk. A tegnapi mérkőzésen nem forgott veszélyben a továbbjutásunk. Jót tett az önbizalmamnak, hogy két gólt sikerült szereznem remélem ezt a hétvégén is folytatni tudom. Az ellenfél nagyon sportszerű volt nem vétettek súlyos durva szabálytalanságokat.   ”

Király Bence: ,, Nagyon motiváltak voltunk egész héten és a meccs alatt is. Kézben tartottuk a mérkőzést, mindig a legjobb időpontokban szereztük a góljainkat. Megint elkerülhető gólokat kaptunk ezt mindenféleképpen ki kell javítanunk. Az RKSK ellen is teljes koncentrációra lesz szükségünk, végig ott kell lennünk fejben és akkor megnyerhetjük a találkozót.”