Megtartotta klubunk a 8.forduló előtti sajtótájékoztatóját. Az eseményen Dobos Barna vezetőedző mellett Csehi Tamás csapatkapitány, és Zvara Dávid vett részt.  A jelenlévők az előző fordulóbeli Rákosmente elleni győzelemről, illetve a hétvégén esedékes Pécs elleni összecsapásról beszéltek. 

Dobos Barna: ,, Nagyon örültünk a győzelemnek, a múltheti sajtótájékoztatón is említettük, hogy a Rákosmente ellen is szeretnénk itthon tartani a három pontot hazai pályán. Ez nem volt egyszerű, hátrányba kerültünk és a fordításunk annak volt köszönhető, hogy mentálisan erősek voltunk. Ahhoz hogy az élmezőnyben tudjunk maradni javítani kell a védekezésünkön és a támadásainkon is. Elsősorban azonban a védekezésen, hiszen eddig csak két meccs volt amelyeken nem kaptunk gól. A Pécs kerete a legerősebb a csoportban, ennek ellenére úgy készülünk a hétvégi mérkőzésre mint az összes többire. Rangadónak számít ez a párharc, az előző szezonban idegenben kikaptunk ezért is szeretnénk visszavágni hazai pályán. Ez nagyon nehéz lesz, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Ehhez kellenek az extra egyéni teljesítmények.”

Csehi Tamás: ,, Második mérkőzésünket fordítottuk meg hátrányból. Ismét sikerült meccs közben váltani, jól betartottuk a taktikai utasításokat, és hétről hétre jobbak vagyunk. Ezen az úton kell tovább haladnunk, és mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy jó eredményeket érjünk el. A Pécs ellen is nagyon motiváltak leszünk, mint ahogy eddig is a szezonban. Nincs vesztenivalónk a mérkőzésen bátran kell játszanunk, és reméljük sikerül pontokat szerezni.  

Zvara Dávid: ,, Csapatként jobbak voltunk, ugyanakkor ehhez kellettek a jó egyéni teljesítmények. Erőnket mutatja, hogy hátrányból tudtunk fordítani és úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Mindenki nagyon várja a Pécs elleni mérkőzést. Szeretnénk őket felülmúlni és hazai pályán folytatni szeretnénk jó sorozatunkat.”