Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának negyedik fordulójában az Iváncsához látogatott. Már a találkozó legelején komoly mezőnyfölénybe kerültünk többet birtokoltuk a labdát, helyzeteket azonban nem sikerült kialakítani. Ellenfelünk a semmiből egy negyven méteres, hihetetlenül szerencsétlenül megpattanó szabadrúgást követően megszerezte a vezetést. Több lehetőség is adódott előttünk, és Karacs Roland révén sikerült egyenlítenünk is. Egy jól felépített támadást követően védhetetlenül lőtt a hálóba. A folytatásban továbbra is fölényben játszottunk ám helyzeteinket nem sikerült berúgni. A térfélcserét követően nem találtuk a játék ritmusát nem tudtunk ziccerekig eljutni. A mérkőzés hajrájára feljavultunk nagy erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzése érdekében. Ez sajnos nem sikerült, hiszem előbb kihagytunk egy ordító ziccert majd a hazaiak egy kontratámadás után megszerezték a győztes góljukat. Újabb találat már nem esett a mérkőzésen így elszenvedtük idei első vereségünket.

Iváncsa – Dunaújváros 2-1 (1-1)

Iváncsa: Dániel, Balogh, Kertai, Imrik, Berényi (Cseszneki 46.), Bartha (Majláth 73.), Fekecs, Szauter, Pribék, Aradi, Folmer (Büki 66.)

 Vezetőedző: Domján Attila

DPASE: Vaszócsik, Zvara, Csendes, Farkas, Karacs, Dorogi, Király, Sándor (Ferencz 66.), Barna, Szepessy R. (Jerzsabek 70.), Tóth T. 

Asszisztens edző: Lőrincz Emil