Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának hetedik fordulójában a Rákosmente csapatát fogadta hazai pályán. Jól kezdtük a mérkőzést, előbb Zvara Dávid majd Csendes Péter előtt adódott kisebb lehetőség. Ezt követően főleg a mezőnyben folyt a játék fölénybe egyik csapat se tudott kerülni. A félidő második felében megélénkült a játék. Tóth Tibor előtt adódott egy nagy lehetőség, majd Sándor Tamás lőtt kapura, de az RKSK kapusa hárítani tudott. Ekkor jött a hidegzuhany, ellenfelünk egy kontratámadás végén megszerezték a vezetést. Ez nem tartott sokáig, hiszen Tóth Tiborral szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megadott büntetőt Szepessy Róbert magabiztosan értékesítette. Rögtön egyenlítőgólunkra rá megszerezhettük volna a másodikat is. Ismét Tóth Tibor volt a főszereplő, de tizenkét méterről leadott lövését Fülöp Gergő hárította. A második félidő elején Dorogi Renátó lőtt kapura, de lövését Fülöp hárította.  Az ötvenedik percben a kapuval szemben jutottunk szabadrúgáshoz, Szepessy lövése azonban a sorfalban elakadt. Ezt követően kiegyenlített játékot láthattunk, helyzetek nélkül. A hetvenedik perc környékén nagy ziccert puskáztunk el. Király Bence tört előre, majd lőtt kapura, a labdát a vendég kapus Dorogi Renátó elé tenyerelte, de a kipattanóból nem sikerült gólt szerezni. A győztes gólunkra a nyolcvanhatodik percig kellett várnunk. Ekkor egy jobboldalról belőtt labdára Csehi Tamás érkezett és remek mozdulattal lőtt a kapuba. Több helyzetet kialakítva, összességében megérdemelten nyertük meg a találkozót és folytattuk jó sorozatunkat.

Dunaújváros  – Rákosmente 2:1 (1:1)

Dunaújváros : Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid, Csendes Péter, Farkas Viktor, Karacs Roland, Ferencz Bálint, Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Király Bence, Sándor Tamás (Dorogi Renátó), Tóth Ákos(Csehi Tamás)

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

Rákosmente: Fülöp Gergő, Simita Gergő, Nyúl Krisztián (Kovács Krisztián a 46. percben), Balaskó Csaba, Dóczi Krisztián, Lucz Viktor (Patik Márton Zsolt a 81. percben), Töröcsik Bence (Torkos Attila a 60 percben), Berki István, Herczeg László Tibor, Vattai Balázs, Czerman Márk

Vezetőedző: Helm András