Győzelmek az utánpótlásban

Négy mérkőzés négy győzelem a hétvégi utánpótlás mérlegünk. U19: Szigetszentmiklós – Dunaújváros 1 -2 Két meccs után hibátlanul áll Lőrincz Emil csapata. A hétvégén Horváth Kevin, és Víg Tamás góljaival győztük le a Szigetszentmiklóst.

U17: Szigetszentmiklós – Dunaújváros 0 – 10

Szintén két bajnoki mérkőzés után százszázalékos Lőrincz Emil fiatalabbik csapata. Idegenben tíz gól szerezve vertük meg ebben a korosztályban is a Szigetszentmiklóst. Góljainkat Perjési Viktor 2, Kovács Barna 3, Hompót Lóránt 2, Schnierer Balázs, Áman Áron és Palotai Márk szerezték.

U15: Dunaújváros – Szigetszentmiklós 4- 2

Hazai pályán lépett pályára hétvégén az U15-ös csapatunk a bajnokság harmadik fordulójában. Fiataljaink 4-2-es győzelmet arattak a Szigetszentmiklós fölött. Góljainkat Somodi Valentin, Farkas Béla 2, és Gaál Milán lőtték.

U14:  Dunaújváros – Szigetszentmiklós 9- 0  

Hazai környezetben szerezte meg szezonbeli második meccsén második győzelmét az U14-es csapatunk. Éliás Zsolt csapata Ferenczy Máté 3, Csala Gergő 2, valamint Rózsa Patrik, Hegedűs Kelemen, Bölcskei Zoltán és Szabó Richárd egy – egy góljaival nyert magabiztosan.

    Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
    Invalid username, no pictures, or instagram servers not found