Az NBIII. Közép csoportjának tizedik fordulójában csapatunk a Mórahalmot fogadja. A szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon ezúttal Dobos Barna vezetőedző, és két játékosunk Farkas Viktor és Barna Zsolt vett részt.

Dobos Barna: ,, Jól felkészültünk a Makóból, jól is kezdtük a mérkőzést a nyolcadik percig. Elkövettünk megint egy védekezési hibát, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Örömteli, hogy végig nagy labdabirtoklási fölényben játszottunk, de a támadózónában kicsit jobb teljesítményt vártam magunktól. Sajnos nagy helyzeteket nem tudtunk kialakítani, de a csapat erejét mutatja, hogy ígyis két gólt tudtunk lőni. Nagyon örültünk a győzelemnek, de a védekezésünkön és a támadójátékunkon is javítani kell. Az eredményeinkkel nagyon elégedettek vagyunk. Ezek a mérkőzések soha nem egyszerűek, igyekszem még jobban felkészíteni a csapatot, arról nem is beszélve, hogy igen veszélyes csapatnak tartom az eddigi eredményei alapján a Mórahalmot. Az elmúlt szezonban is nagyon nehezen tudtuk őket legyőzni. Most is erre számítok, de bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot. Természetesen nagyon várjuk szurkolóinkat is a szombat esti találkozóra, remélhetőleg sokan kilátogatnak és buzdítják a csapatot, hiszen nagyon jó helyen állunk, innen mindent elérhetünk, s ehhez nagy szükség lenne drukkereink támogatására is.”

Farkas Viktor: ,, Csapatvédekezésben vagyunk jelenleg kicsit rosszabbak. Sajnos olyan szériában vagyunk e téren, hogy olyan szituációkból is gólt kapunk, amiből normál esetben nem kapnánk. Meg kell szakítani ezt a szériát, egy mérkőzést le kell hoznunk kapott gól nélkül, mert az önbizalmat adhatna mindenkinek. Ismerjük a Mórahalom gyengeséget, erősségeit. Kicsit furcsa, hogy tavaly idegenben voltak kisebb holtpontjaink, idén, ha a pontokat nézzük, akkor ez a hazai meccseinkre jellemző, hiszen van már döntetlenünk és egy vereségünk is. Hazai pályán most is csak a győzelmen elfogadható.”

Barna Zsolt: ,, Jól kezdtük a Makó elleni mérkőzést, de sajnos megint kaptunk egy elkerülhető gólt. Jókor sikerült egyenlítenünk, a félidőben pedig rendeztük a sorokat. A második félidőben sikerült bedarálnunk az ellenfelet ami a csapatszellemünknek köszönhető. Jó a közösség, tudunk egymásért küzdeni ezt már több meccsen is sikerült bebizonyítanunk. Nagyon motivált a társaság, a három pont megszerzése a célunk, továbbra is azon dolgozunk keményen, hogy sikeresek legyünk. ”