Az NBIII. Közép csoportjának tizenegyedik fordulójában csapatunk a Dabashoz látogat. A szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon ezúttal Dobos Barna vezetőedző, és két játékosunk Szepessy Róbert és Zvara Dávid vett részt.

Dobos Barna: ,, Nehéz mérkőzésre számítottunk, sikerült jól felkészülnünk az ellenfélből. Az első félidőben nem tudtuk megfelelőképpen érvényesíteni azt amit elterveztünk. Ennek ellenére rúgtunk egy szép gólt. Sajnos hamar egyenlített a Mórahalom, de a félidőben rendeztük a sorainkat. Le a kalappal a játékosok előtt jó mentalitásban játszottak, és a mérkőzés hajrájában sikerült is őket fizikálisan felőrölnünk. Ennek köszönhetően a győzelmet is meg tudtuk szerezni. Örülünk neki, hogy jelenleg az első helyen állunk, de ez csak egy részsiker, nagyon sok van még hátra a bajnokságból. Biztató a szereplésünk, reméljük, hogy ezeket az eredményeket a továbbiakban is tudjuk produkálni. Az elmúlt évből kiindulva, most is nagyon nehéz lesz a Dabas ellen. Tavaly kétszer is vereséget szenvedtünk ellenük. Erősítettek a nyáron és ugyan nem kezdték jól a bajnokságot, de az elmúlt hetekbe már jó formába kerültek. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy harcba tudunk lenni velük. Három pontért utazunk most is, meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle. Minél több mérkőzést szeretnénk megnyerni a továbbiakban, hogy ott tudjunk maradni a tabella elején.”

Zvara Dávid: ,, Csapatként nagyon jól funkcionálunk, ebben van a mi erőnk. Úgy gondolom, hogyha továbbra is így fogunk szerepelni szép eredményeket érhetünk el. Úgy készülünk  a Dabas elleni mérkőzésre mint az összes többire. Nehéz összecsapásra számítunk, jó játékosaik vannak, de a három pont a célunk ezúttal is. “

Szepessy Róbert: ,, Tóth Tibivel jól megértjük egymást a pályán, mindketten úgy vagyunk vele, hogy mindegy melyikőnk szerez gólt, csak a csapat nyerjen. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a Dabas ellen. Jó csapatuk van, a végsőkig koncentrálni kell, hiszen az előző fordulóban is a legvégén fordítottak az RKSK ellen. A hazaiak és mi is a három pontért fogunk játszani reméljük mi hagyjuk el győztesen a pályát.”