A mai sajtótájékoztató témája a tegnapi bravúros Vasas elleni győzelem, valamint a szombaton esedékes SZEOL elleni bajnoki volt. Az eseményen ezúttal Dobos Barna vezetőedző, és két játékosunk Szepessy Róbert és Tóth Tibor vett részt.

Dobos Barna: ,, Nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat, óriási dolognak tartom, hogy tovább tudtunk jutni. Taktikailag remekül felkészültünk, és örömteli, hogy ezt a pályán is bizonyítani tudtuk. Időben elkezdtük szűrni a támadásaikat, nem engedtük őket közel a kapunkhoz. A második tizenötödik percétől komoly nyomás alá helyeztek minket, kaptunk is egy gólt, utána viszont tudtunk újítani, és a végén ha szerencsés körülmények között is de meg tudtuk nyerni a találkozót. A hétvégi SZEOL elleni biztosan nem lép pályára Barna Zsolt, hiszen sérüléssel bajlódik. Nagyon örültünk neki, hogy tegnap több szurkoló látogatott ki a mérkőzésre, mint az elmúlt időszakban. Jöjjenek szombaton is a SZEOL ellen, a tegnap látott akarat és lelkesedés biztosan jellemezni fog bennünket.”

Tóth Tibor: ,, Nagyon jól működött a taktikánk, sikerült megvalósítani amit elterveztünk. Helyén kell kezelnünk ezt a győzelmet és figyelnünk kell a bajnokságban előttünk levő feladatokra. Ahhoz, hogy jövőhéten is az élmezőnyben tudjunk maradni hazai pályán a SZEOL ellen is nyernünk kellene. Vélhetően kevés gólos meccs lesz reméljük, hogy mi jövünk ki belőle jobban és itthon tartjuk a három pontot. “

Szepessy Róbert: ,, Szeretnék gratulálni a csapatunknak, óriási dolognak tartom, hogy ki tudtuk ejteni a Vasast. Jól játszottunk, igyekeztük megzavarni a labdakihozatalukat, ez eléggé fárasztó volt, de szerencsére az egész mérkőzésre kitartott az energiánk. Nagyon örülök, hogy meg tudtuk nyerni a találkozót. Remélem ez a kupasiker egy plusz lökést ad a csapatnak, és hazai pályán a bajnokságban is győzelemnek örülhetünk. Szeretnék góllal hozzájárulni a csapat sikerességéhez.”