Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának tizenkettedik fordulójában a bajnoki rivális SZEOL-t fogadta. Az első tíz percben hullámzó volt a játék hol egyik hol másik csapatnál volt többet a labda. Az első lehetőségekre a tizenötödik percig kellett várni, ekkor előbb Dorogi Renátó beadása ment el a kapu előtt, majd Karacs Roland beadása lett túl hosszú. Ezt követően a vendégek előtt egy hatalmas helyzet adódott, de Vaszócsik Viktor bravúrral hárított. Első nagyobb lehetőségünk az első félóra végén adódott, ekkor Király Bence távoli lövését védte a SZEOL kapusa.  A vezető gólunkra a harminchatodik percig kellett várni. Zvara Dávid ívelt a kapu elé, erre a labdára remekül érkezett Csehi Tamás, aki remek mozdulattal fejelt a hálóba. Még a félidő előtt sikerült megdupláznunk az előnyünket. A csereként beállt Ferencz Bálint labdája Tóth Tibor találta meg, aki magabiztosan lőtt a a kapuba. A folytatásban ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Előbb Ferencz Bálint fejesét fogta Prokop Ratislav, majd Király lövését blokkolták  a szegedi védők. Mezőnyfölényünk ismét góllá érett. Ezúttal is Ferencz Bálinttól indult az akció, amelyet a duplázó csapatkapitányunk Csehi Tamás fejezett be. Két percre rá, védelmi hibánkat kihasználták a vendégek, és szépítettek. Ezt követően a szegediek kitámadtak, ezért nagy területeink voltak kontratámadásokat vezetni. Sajnos azonban a helyzeteinket a nagy előny birtokában rosszul oldottuk meg. Tóth Tibor, Szepessy Róbert és Zvara Dávid előtt is adódott gólszerzési lehetőség, ám újabb találat már nem esett a mérkőzésen, amit megérdemelten nyertünk meg és remek pozicíóban a rosszabb gólarányunknak köszönhetően állunk a bajnoki tabella második helyén.

Dunaújváros  – Szeol SC 3:1 (2:0)

Dunaújváros : Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid, Csendes Péter, Farkas Viktor, Karacs Roland (Sándor Tamás), Csehi Tamás, Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Szepessy Róbert (Tapiska Géza), Király Bence, Tóth Ákos Károly (Ferencz Bálint)

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

SZEOL SC: Prokop Rotislav, Rácz László, Grünwald Attila, Gajág Gergő, Lévai Norbert, Mihály Dávid (Benkő Jakab), Beretka Péter, Ondrejó Tamás (Skribek Áron), Forró Attila (Gönczö László), Kéri Tamás, Maksimovic Nikola