Holnap délután három órakor újabb bajnokin lép pályára felnőtt csapatunk az újonc Makó otthonában. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón ezúttal Dobos Barna vezetőedző vett részt.

A Pécs elleni mérkőzésről a következőt mondta vezetőedzőnk:

Dobos Barna: ,, Az első félidőben sajnos nem sikerült megvalósítani a taktikánkat. Ennek az volt az oka, hogy a Pécsnek nagyon jó képességű játékosai vannak ezt az osztályt nézve.  A védekezésünk nem működött megfelelően, ezért hátrányba is kerültünk. Az egyenlítő gól után lett volna esélyünk megváltoztatni a meccs képét, de sajnos megint hamar hátrányba kerültünk. Dolgozunk tovább, a védekezésünk továbbra sem olyan, mint amilyet szeretnénk, de ez függ az egyéni képességektől is.  A második gólunkat jókor szereztük, de utána már nem tudtunk nagy helyzeteket kialakítani. Jó lett volna elérni egy döntetlent de sajnos ez most nem sikerült. 

A holnap esedékes Makó elleni bajnokiról és a múlt heti Ovi Foci Kupánkról így vélekedett Dobos Barna:

Dobos Barna: ,, A holnapihoz hasonló idegenbeli mérkőzések a legnehezebbek. Mi vagyunk az esélyesek, de ezt be is kell tudni bizonyítani. Óvatosak vagyunk, nem ismerjük az ellenfelet idén jutottak fel az NBIII.-ba. Reméljük meg tudjuk valósítani az előre megtervezett taktikánkat, és jó formában leszünk. Sok gólt szerzünk még úgyis, hogy Dobos Áronra a sérülése miatt nem számíthatunk, de a védekezésben javulnunk kell mert nem szabad ennyi gólt kapni. Pontért vagy pontokért megyünk holnap Makóra. Nagyon jól sikerült az első Ovis programunk a múlt héten. Az a célunk, hogy megszerettessük a gyerekekkel a labdarúgást. A legügyesebbeket szeretnénk beintegrálni utánpótlásunkba, hogy a későbbiekben minél több jó játékost tudjunk nevelni. “