Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának kilencedik fordulójában a Makóhoz látogatott. Ahogyan arra előzetesen számítottunk, nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. Kezdeményezően kezdtük az összecsapást, ám pontatlanok voltunk sok esetben. A nyolcadik percben a hazaiak egy kontratámadás után a hazaiak megszerezték vezetést. A folytatásban továbbra is mi irányítottunk, több lehetőséget is sikerült kidolgoznunk, de gólt sokáig nem sikerült lőnünk. A makóiak szinte minden játékosukkal védekeztek.  A labdabirtoklási fölényt végül a félidő hajrájában sikerült góllá alakítani. Ekkor Szepessy Róbert passzából  Tóth Tibor volt eredményes. A lélektanilag jó időben egyenlítettünk, ami fontos volt a folytatás szempontjából. A második játékrészben is végig birtokoltuk a labdát. Sokat szabálytalankodtak ellenünk, amivel sikerült tördelniük a játékot. A vezető találatra, ami egyben a győztes gólunk is lett a nyolcvanadik percig kellett várni. Dorogi Renátó harcolt ki szabadrúgást jó helyen. Ezt Zvara Dávid végezte el, aki Tóth Tibort találta meg a tizenhatoson belül és tavalyi házi gólkirályunk a kapuba fejelte a labdát. A végén a hazaiak mindent megtettek az egyenlítés érdekében de okos játékkal sikerült megtartani előnyünket. Nagyon fontos idegenbeli győzelmet arattunk, aminek köszönhetően átvettük a vezetést a tabellán.

Makó FC – Dunaújváros 1-2 (1-1)

Makó: Garamvölgyi Csaba, Bánóczki Dániel (Bartucz Máté), István László, Tóth Imre, Tóth Timotheusz (Patai Balázs), Vajna Martin János, Rakonczai Zoltán, Lipták Ákos, Sirokmán Zoltán, Gémes Bence, Széll Kristóf József (Takács János)

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid, Csendes Péter, Farkas Viktor, Karacs Roland (Dorogi Renátó), Csehi Tamás (Ferencz Bálint), Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Király Bence, Tóth Ákos, Barna Zsolt

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna