Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának nyolcadik fordulójában a PMFC-t fogadta. Ellenfelünk a nyáron komoly első és másodosztályú múlttal rendelkező játékosokat szerződtetett, ennek köszönhetően a harmadosztályban a mezőny legjobb játékosállományával ők rendelkeznek. Remek iramban kezdődött az összecsapás. Lüktető volt a játék többet birtokoltuk a labdát.  A tizenötödik percben a vendégek előtt adódott egy komoly gólszerzési lehetőség, ám kapusunk Vaszócsik Viktor kétszer is óriásit védett. Két perccel később azonban már ő is tehetetlen volt. Horváth Adrián megszerezte a Pécs vezető gólját. Szerencsére gyorsan tudtunk válaszolni a bekapott találatra. Szepessy fejelt tovább egy középre érkező labdát, amire Csehi Tamás érkezett és a kapuba passzolta a játékszert. A gólnak azonban nem örülhettünk sokáig, hiszen a huszonnegyedik percben egy erősen vitatható tizenegyeshez jutottak a pécsiek. Ezt Koller Krisztián magabiztosan értékesítette. A félidő hajrájában Koller ezúttal egy távoli átlövésből volt eredményes. Ez megfogta csapatunkat, de pár perc múlva sorra vezettük már a támadásainkat, de sajnos eredménytelenül. Fordulás után Vaszócsik Viktornak akadt megint dolga, majd a játékvezető több általa vezetett múltbéli találkozónkhoz hasonlóan ismét érthetetlen döntésekkel vetette magát észre. A hatvanadik percben Zvara Dávid szabadrúgása ment nem sokkal a kapu fölé. Szűk húsz perccel a vége előtt összejött a második találatunk. Tóth Tibor fejelte le a labdát a Ferencz Bálint elé, aki higgadtan lőtt a kapuba. Az egyenlítés Csendes Péter fejesében maradt benne, aki jól érkezett Zvara szabadrúgására, de Gőcze hárította a fejesét. A kilencvenedik percben Szepessy Róbert egy gyönyörű ollózó mozdulatot követően lőtt kapura, de sajnos neki sem sikerült az egyenlítés, így a végén a Pécs vihette haza a három pontot.

 

Dunaújváros  – PMFC 2:3 (1:3)

Dunaújváros : Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid (Sándor Tamás), Csendes Péter, Farkas Viktor, Karacs Roland, Csehi Tamás, Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Király Bence, Tóth Ákos (Ferencz Bálint), Barna Zsolt

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

PMFC: Gőcze Gergő, Nagy József, Kónya Kornél, Károly Bálint (Mojzer György), Koller Krisztián, Kónya Dávid, Rácz Áron (Wittrédi Dávid), Horváth Adrián, Szabó Richárd, Fellai József, Bata Kristóf (Puskás Gábor)

Vezetőedző: Márton Gábor