A mai sajtótájékoztató témája a szombati  Vecsés elleni győzelem, valamint a vasárnap sorra kerülő Hódmezővásárhely elleni bajnoki volt. Az eseményen ezúttal Dobos Barna vezetőedző, és két játékosunk Farkas Viktor és Barna Zsolt vett részt.

Dobos Barna: ,, A három pontot nem kell megmagyarázni, egyetlen célunk volt, hogy győzzünk. Az első félidőt kicsit nehezen kezdtük, volt egy-két lehetősége az ellenfélnek. A játékrész második felére rendeztük a sorainkat, ekkor már meggyőző teljesítményt nyújtottunk és a vezetést is sikerült megszereznünk. A szünet után voltak nagy lehetőségeink amik sajnos kimaradtak, ezeket értékesíteni kellett volna de nyertük amivel elértük az erre a találkozóra kitűzött célunkat. Nagyszerű lenne újra három pontot szerezni, de nagyon nehéz meccs vár ránk egy olyan csapat ellen, melyet itthon augusztusban nem tudtunk legyőzni. A Hódmezővásárhely a kiesés ellen küzd, ennek ellenére úgy gondolom, hogy játékosállománya és tudása jobb annál, mint amilyen helyet most elfoglalnak a tabellán. Nagyon komolyan kell tehát őket vennünk, de képesek vagyunk a három pont megszerzésére. Bízom benne, hogy a jó formánk kitart még, és mindent megteszünk majd a győzelem érdekében. Az egy pont is pont, de alapvetően úgy vágunk neki a hétvégi találkozónak, hogy hármat szeretnénk szerezni.”

Barna Zsolt: ,, Nehéz pályán játszottunk, egy elég kellemetlen ellenféllel. Sok munkát beletettünk az összecsapásba, kellően felkészültünk a Vecsésből. Az volt az egyik legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt. Szerencsére ez sikerült hétről-hétre egyre stabilabbak vagyunk hátul ami mellé jönnek jó egyéni teljesítmények, ennek köszönhetően nyerjük a mérkőzéseinket.  Messze van még a vége sok munka vár még ránk annak érdekében, hogy elérjük a céljainkat. Nehéz mérkőzésre számítok, jobban kell akarni a Hódmezővásárhelynél a győzelmet és akkor meg tudjuk szerezni a három pontot.”

Farkas Viktor: ,, Minden pont ugyanolyan fontos számunkra, mindegy hogy egy nullára vagy három kettőre győzünk. Örömteli, hogy a csapatban mindenki tud a másikért küzdeni, ez mindenképpen szükséges ahhoz, hogy elérjük a kitűzött céljainkat. Összességében sikeresek vagyunk ebben a szezonban, kezdik a játékosok is elhinni, hogy jó úton vagyunk, nem szabad erről letérni és akkor sikerülhet minél jobb helyen végezni.  “