Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának tizenhatodik fordulójában a Hódmezővásárhely otthonában lépett pályára. Remekül kezdtük a mérkőzést, maximálisan betartottuk a taktikai utasításokat és irányítottuk az összecsapást. Ez nem volt egyszerű, hiszen a pálya erősen esőtől áztatott volt. Hamar megszereztük a vezetést, a tizenkettedik percben Tóth Tibor volt szemfüles, aki elvette a kapustól a labdát majd ezt követően a kapuvédő buktatta, a jogosan megítélt büntetőt Szepessy Róbert magabiztosan értékesítette. A vezető gól után is szervezetten futballoztunk, ellenfelünk nem jutott el a kapunkig. Ezalatt több lehetőséget is kidolgoztunk, aminek köszönhetően megdupláztuk az előnyünket. A harmincnyolcadik percben Zvara Dávid szögletére remekül érkezett Csendes Péter, aki védhetetlenül fejelt a kapuba. Védőnk szezonbeli ötödik gólját szerezte, ami egy hátvédtől kivételes teljesítmény. A félidő hajrájában Szepessy Róbert előtt adódott még egy nagy ziccer, de a hazaiak kapusa bravúrral hárított. A második félidőt is teljes egészében az irányításunk alatt tartottuk. Védekezésünk ezúttal is remekül működött, a hazaiak nem jelentettek veszélyt a kapunkra. Mi viszont több nagy ziccer is kialakítottunk. Adódott ilyen lehetőség többek között Tóth Tibor és Szepessy Róbert előtt is, ám újabb gólt nem sikerült lőnünk. Sorozatban öt győzelmet arattunk a bajnokságban. Remek őszi teljesítményünk jutalma az lett, hogy első helyen telelünk a tabellán ami egy fantasztikus siker az egész klub számára. 

Nagy gratuláció az egész szakmai stábnak és a játékosoknak!

Hódmezővásárhely – Dunaújváros 0:2 (0:2)

Hódmezővásárhely: Bordás Dániel, Tóth József, Huszár Gergő, Faggyas Milán, Ablonczy Gerjén (Marton Bence), Mezei Olivér, Kökény Tamás, Szabó Márk (Bódai Dániel), Bartyik Norbert László (Szabó Mihály), Prasler Thomas Michel, Varga Bence

 Vezetőedző: Kandó Róbert

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid, Csendes Péter, Farkas Viktor, Csehi Tamás (Ferencz Bálint), Dorogi Renátó, Tóth Tibor (Jerzsabek Botond), Szepessy Róbert, Király Bence, Sándor Tamás, Barna Zsolt (Karacs Roland)

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

kép forrása: Hódmezővásárhely Fc Facebook