Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának tizennegyedik fordulójában a Paks II. gárdáját fogadta. Nem ígérkezett könnyűnek a találkozó, hiszen a vendégeknél több NBI-es játékos  szerepelt a megszokottnál. Fantasztikusan kezdtük a mérkőzést az első tíz percben remekül járattuk a labdát, a paksiaknál alig-alig volt a játékszer. A kilencedik percben Tóth Tibor révén sikerült is megszereznünk a vezetést. Csatárunk egy indítás után szerzett ismét remek gólt a bajnokságban. Továbbra is fölényben játszottunk, majdnem sikerült megszerezni a második gólunkat is, ám Csehi Tamás közeli lövését védte Rácz Gergő. Sokkal nagyobb sebességben játszottunk ellenfelünknél, ennek köszönhetően sorra alakítottuk ki helyzeteinket. Bő tizenöt perc leforgása alatt Tóth Tibor, Szepessy Róbert és Csehi Tamás is lövésig, helyzetig jutott de Rácz Gergő mindegyik esetben hárított. A folytatásban is mi irányították a játékot, miközben olyan jól működött a védekezésünk, hogy a Paksnak lehetősége sem akadt. Ekkoriban a vendégek több durva szabálytalanságot is elkövettek, amit a játékvezető sajnos ezúttal sem torolt meg eléggé. Sándor Tamást le is kellett cserélni. Fordulás után próbált újítani a Paks, de Vaszócsik Viktor és a védelmünk jól állta a sarat. A találkozó irama továbbra is jó volt, de a durva belépők továbbra sem maradtak el. Az ötvennyolcadik percben ismét Tóth Tibor volt a főszereplő, aki lefutotta védőjét, de lövését Rácz bravúrral védte, aki ezt követően meglökte Tibit, de a játékvezető mintha misem történt volna engedte tovább a játékot. Nagyszerű akciókat vezettünk, remekül játszottunk és sikerült is megszereznünk a második gólt is. A hatvankilencedik percben kis passzokkal remek támadást vezettünk, ezt az előretörő Király Bence fejezte be nagyon higgadtan. Ezt követően sem változott a játék képe, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Előnyünk nem forgott veszélyben a végjátékban sem, amit taktikus játékkal hoztunk le és teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a mérkőzést is, folytatva ezzel remek sorozatunkat.

Dunaújváros  – Paks II. 2:0 (1:0)

Dunaújváros : Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid, Csendes Péter, Farkas Viktor, Csehi Tamás, Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Szepessy Róbert (Jerzsabek Botond), Király Bence, Sándor Tamás (Karacs Roland), Barna Zsolt (Ferencz Bálint) 

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

Paks II.: Rácz Gergő, Fejős Áron (Vlasics Dániel ), Bognár Dávid, Báló Tamás, Kecskés Tamás, Hahn János Csaba (Kesztyűs Máté), Nikházi Márk (Györgye Erik), Zachán Péter, Bagó Patrik, Nagy Ádám István, Adamcsek Máté

Vezetőedző: Osztermájer Gábor