Boldoczki Sándort,  Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a Dunaújváros Sportjáért díjjal adományozta meg. Ennek apropóján az elmúlt hétvégén klubunk munkatársai is köszöntötték utánpótlás koordinátorunkat, valamint készítettünk vele egy interjút.
Gratulálunk, hiszen múlt héten csütörtökön a Dunaújváros Sportjáért díjat adományozta Boldoczki Sándornak az önkormányzat. Milyen érzésekkel fogadtad az elismerést? Mit szólt hozzá a családod?
 ,,Természetesen nagy megtiszteltetésnek éreztem,hogy a város vezetői is díjazták a munkámat! Minden elismerés jól esik az embernek amit a munkája után kap. A családom is  nagyon örült, de az édesapám lenne rám a legbüszkébb.”

Játékos és most már mondhatjuk, hogy edzői pályafutásod nagy részében is a dunaújvárosi labdarúgásért küzdöttél, dolgoztál, jelenleg hogy érzed magad az egyesületünkben?

,, Úgy érzem jó helyen vagyok,a kollégák megbecsülnek jól tudunk együtt dolgozni.”
Tudásodból, tapasztalataidból mit tudsz a legjobban átadni a fiatal generációnak?
,,Azt szoktam mondani, hogy ezt a sportágat csak alázattal, szorgalommal és szeretettel lehet jól csinálni. Hiába van meg a tehetség ha az nem párosul szorgalommal és alázattal a futball iránt. Ekkor a tehetség csak tehetség marad! Ezért azon vagyok, hogy olyan gyerekek kerüljenek a felsőbb korosztályokba, akik szívvel lélekkel csinálják a labdarúgást. Régen sokkal könnyebb volt, ma már sok minden más elviszi a gyerekek figyelmét, de bízom benne, hogy azok akik most a klubban vannak még sokra vihetik.”
Milyen céljaid, álmaid vannak a dunaújvárosi labdarúgást tekintve?
,, Szeretném ha a városnak újra NB I-es csapata lenne. Meggyőződésem hogy igény lenne rá. Persze most még ennek kisebb a realitása de azért dolgozunk, hogy ez az álom megvalósuljon. Remélem sikerülni fog én is részese lehetek ennek. “