Megtartotta klubunk idei második sajtótájékoztatóját a szombati Tiszakécske elleni bajnoki rangadó előtt. Az eseményen Dr. Dobos Barna vezetőedző mellett két támadónk Dobos Áron és Szepessy Róbert vett részt.

Hogyan értékeled az elmúlt hétvégi Kozármisleny elleni idegenbeli bajnokit?

Dr. Dobos Barna: ,,  Nehéz helyzetben voltunk a mérkőzés előtt a saját céljainkat tekintve.  Az első két találkozónk nem úgy sikerült ahogyan azt szerettük volna. Jól álltunk mentálisan a Kozármisleny elleni összecsapáshoz. Már az első félidőben nagy nyomást helyeztünk rájuk, ennek köszönhetően gólokat tudtunk szerezni. Végig fölényben játszottunk, sok helyzetet kidolgoztunk de ezeknél a szituációknál a második félidőben a koncentráció egy kicsit hiányzott. Összességében nagyon fontos győzelmet sikerült aratnunk.”

Mi a célunk a Tiszakécske elleni mérkőzésen?

Dr. Dobos Barna: ,, Az első két fordulóban elkövetett bakijaink miatt a Tiszakécske megelőzött minket. Nagy hibát követtünk el ezeken a mérkőzéseken azzal, hogy nem tudtunk nyerni, ami kötelező lett volna. Nehéz feladat áll előttünk, bármi megtörténhet mindenféleképpen a győzelem a célunk. “

Két játékosunk Dobos Áron és Szepessy Róbert a következőképpen vélekedett a Kozármisleny elleni győzelemről és a hétvégi Tiszakécske elleni rangadóról:

Szepessy Róbert: ,, Az volt a fontos, hogy megszerezzük az idei első győzelmünket. Az első két meccsen jobb eredményeket vártunk el magunktól. Kozármislenyben jól játszottunk, ezt szeretnénk folytatni a Tiszakécske ellen is. Nagyon motiváltak vagyunk, ha úgy teljesítünk mint az elmúlt hétvégén, akkor megnyerhetjük a mérkőzést. “

Dobos Áron: ,, Az első két mérkőzés után nagyon fontos volt, hogy sikerüljön győznünk. A céljaink érdekében kötelező volt a három pont megszerzése Kozármislenyben, hiszen így továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért.  A saját játékunkat kell játszanunk szombaton, és akkor megverhetjük a Tiszakécskét.”