Megtartotta klubunk idei első sajtótájékoztatóját a szerdai Szentlőrinc elleni mérkőzés előtt. Az eseményen Dr. Dobos Barna vezetőedző Barna Zsolt középpályás és új igazolásunk Kovács Gábor vett részt.

Hogyan sikerült megvalósítani az eltervezett munkát a téli felkészülés alatt?

Dr. Dobos Barna: ,,  Amit elterveztünk azt nagyjából meg tudtuk valósítani a felkészülés alatt. Az időjárás sajnos több alkalommal közbeszólt. Az év elején többször is tudtunk füves pályán edzeni, de utána már végig a műfűre kényszerültünk. Ez azonban nem fog hátrányt jelenteni nekünk a bajnoki küzdelmekben. ”

Kik érkeztek csapatunkhoz és milyen pozíciókban kaphatnak lehetőséget?

Dr. Dobos Barna: ,, Mindenképpen szükségünk volt egy új kapusra. Bősz Levente érkezett erre a posztra, aki méltó vetélytársa lehet Vaszócsik Viktornak. Nagyon örülök, hogy Kovács Gábort is le tudtuk igazolni. Az ő beépítése volt az egyik legnagyobb feladatunk a télen, hiszen nagyon fontos szerepet játszik a védekezésünkben. Pál Dávid régebb óta velünk dolgozik, de adminisztrációs okokból csak mostantól számíthatok a bajnoki mérkőzéseken játékára. Jobboldali védőként és középpályásként is szerepelhet.”

Sikerült-e tovább javítani a csapatjátékunkat?

Dr. Dobos Barna: ,, A csapatjátékunk egyre jobban összeállt a felkészülési mérkőzések alatt, látszott a folyamatos javulás. Ősszel remekül működött a védekezésünk. Nagyon fontosnak tartom, hogy tavasszal is masszívak legyünk. Támadójátékunkon is szeretnénk javítani. Bízom benne, hogy Dobos Áronnal kiegészülve ez is sikerülni fog. ”

Két játékosunk Barna Zsolt és Kovács Gábor a következőképpen vélekedett a tavaszi szezonról:


Barna Zsolt: ,, A felkészülésünk jól sikerült. Szerencsére a sérülések elkerültek minket. Nagyon várjuk már a bajnoki rajtot! Reméljük minél több szurkoló látogat ki szerdán a Szentlőrinc elleni mérkőzésünkre és szurkolásukkal segítik csapatunkat. Mindenki nagyon motivált, minél több meccset szeretnénk megnyerni tavasszal annak érdekében, hogy elérjük céljainkat. “

Kovács Gábor: ,, Úgy érzem sikerült beilleszkednem a csapatba, ez az utolsó felkészülési mérkőzéseken már jól látszódott. Minden meccsen a győzelemért fogunk játszani! Bizakodó vagyok a tavaszi szezonnal kapcsolatban. “