Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának huszonötödik fordulójában a Mórahalomhoz látogatott. Mindkét csapat nagy lendülettel kezdte az összecsapást. Szépen lassan azonban magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A tizenkilencedik percben góllá érett a fölényünk. Dobos Áron passza után Pál Dávid tekerte középre a labdát, melyre nagyszerűen érkezett Szepessy Róbert, aki védhetetlen fejessel vette be a Mórahalom kapuját. A folytatásban is uraltuk a mérkőzést, sorra alakítottuk ki helyzeteinket. Ekkor végleg el is dönthettük volna a találkozót, de a hazaiak kapusa meccsben tartotta csapatát. Tóth Tibornak kettő, míg Dobos Áronnak egy alkalommal volt gólszerzési lehetősége, amikor már csak a kapussal álltak szemben, de Krnács minden alkalommal bravúrosan hárított. A második félidő is hasonlóan zajlott mint az első. A védelmünk továbbra is jól zárt, így esélyük sem volt a hazaiaknak az egyenlítésre. Eközben elől ismét több lehetőséget dolgoztunk ki, de az utolsó passzok pontatlansága miatt azokat nem sikerült kapura lövéssel befejezni. A hazaiak a hajrában mindent megtettek azért, hogy legalább egy pontot otthon tartsanak, de újabb gól már nem esett, így összességében teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Mórahalom – Dunaújváros 0-1 (0-1)

Mórahalom: Krnács Richárd, Lászik Milán, Bogáti Péter, Busa Bence, Zámbó Dániel, Pócs Tamás (Hrabovszki Zoltán a 60. percben), Pócs Dániel (Várda Ákos a 46. percben), Zsoldos Ákos (Podonyi Norbert a 46. percben), Bokányi Richárd, Szücs Szasa, Fodor Ádám.

Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor , Zvara Dávid, Kovács Gábor, Csehi Tamás (Ferencz Bálint a 90. percben), Dobos Áron, Tóth Tibor (Tapiska Géza a 86. percben) Szepessy Róbert, Király Bence, Tóth Ákos Károly, Barna Zsolt (Karacs Roland a 75. percben), Pál Dávid

 Vezetőedző: dr. Dobos Barna