Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának huszonnyolcadik fordulójában a Budapest Honvéd második csapatát fogadta. Jól kezdtük a mérkőzést, hamar sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést, s az történt a pályán, amit elképzeltünk. A vendégek nem nagyon tudtak mit kezdeni a támadójátékunkkal, így sorra alakítottuk ki helyzeteket. Előbb Dobos Áron veszélyeztetett, majd Dorogi Renátó ziccere kerülte el a kaput. A huszonnyolcadik percben Szepessy találta el a keresztlécet, majd Berla előbb Dobos lövését védte bravúrral, majd a kipattanót kapura lövő Szepessy Róbert próbálkozását hárította szép mozdulattal. A félidő hajráját még jobban megnyomta együttesünk. Dobos Áron lövésénél újra a kapufa mentette meg a Honvédot, de a negyvenkettedik percben sikerült betalálnunk. Szepessy Róbert beadását Dobos Áron öt méterről a jobb alsóba belsőzte, így az első félidő után megérdemelt előnnyel vonulhatott pihenőre csapatunk. A második játékrész elején Ferencz Bálint került ziccerbe, ám Berla Attila ezúttal is védeni tudott. A folytatás azonban nem sikerült azt a játékot hozni, amit az első negyvenöt percben. A Honvéd fiataljai egyre bátrabban támadták a kapunkat, az ötvenharmadik percben Kovács Nikolasz lövésével veszélyeztettek. A folytatásban jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, igazán nagy lehetőség egyik oldalon sem akadt. A nyolcvankettedik percben Dobos Áron dönthette volna el végleg a mérkőzést, ám a helyzetéből nem született gól. Ezután jött a hidegzuhany. A nyolcvankilencedik percben egy bal oldali beadás után Májer Milán fejelt védhetetlenül a kapunkba, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

Dunaújváros – Budapest Honvéd II. 1-1 (1-0)

Dunaújváros: Vaszócsik – Zvara, Kovács, Pál, Csehi, Barna, Ferencz (Karacs, 74.), Dorogi, Király, Dobos, Szepessy R. (Horváth, 76.)

Vezetőedző: dr. Dobos Barna.

Budapest Honvéd II.: Berla – Erdélyi, Hegedűs (Bíró, 72.), Kovács, Király (Darabont, 46.), Horváth, Stoiacivici, Lukács, Pisont P. (Bodrogi, 60.), Májer, Bencze

Vezetőedző: Pisont István