Felnőtt csapatunk hazai pályán a Dabast fogadta az NBIII. Közép csoportjának huszonhatodik fordulójában. Tóth Tibor előtt adódott az első lehetőség hetedik perc végén, aki Dobos Árontól kapott remek passzt, de a kapus lábbal védeni tudott. A folytatásban kiegyenlített játékot láthattunk, végig a mezőnyben folyt a csata. Az első negyedóra végén átvette az irányítást a Dabas, akik próbálták áttörni a szervezett védekezésünket. A huszonötödik percben megszerezhette volna a vezetést a vendég gárda, de Földes bombáját kapufára tolta Vaszócsik. Ezt követően ellenfelünk előtt több kisebb-nagyobb lehetőség is adódott, de gól nem esett az első játékrészben. Jól indítottuk a második félidőt, hiszen a negyvenhetedik percben megszereztük a vezetést. Remek kontra végén Dobos Áron ugratta ki Tóth Tibort, aki értékesítette a helyzetét. A hatvanadik percben növeltük előnyünket. Egy pontrúgás után Szepessy Róbert továbbította a labdát Tóth Tibornak, aki jól lépett meg védőjétől, majd kilőtte a jobb alsó sarkot. Az elkövetkezendő időszakban két lehetősége is adódott a Dabasnak, de egyikből sem sikerült gólt szerezni. A következő percekben beszorítottuk a vendégeket a kapujuk elé. A nyolcvanadik percben Pál Dávid szólózott végig az ellenfél térfelén, akinek lövése centikkel ment mellé, majd a nyolcvanhatodik percben Tóth Tibor fejesét fogta Sebestyén. A  nyolcvankilencedik percben Szepessy Róbert fejesével biztosítottuk be a három nullás győzelmünket.

Dunaújváros – Dabas 3:0 (0:0)

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid (Perjési Viktor a 90. percben), Kovács Gábor, Csehi Tamás (Karacs Roland a 87. percben), Dobos Áron, Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Király Bence (Holentoner Edvin a 90. percben), Tóth Ákos Károly, Pál Dávid

Vezetőedző: dr. Dobos Barna

Dabas: Sebestyén István, Kiss Dávid (Takács Kornél az 58. percben), Sárközi Norbert, Makrai László, Mundi Roland, Fitos László (Laczkó Milán a 63. percben), Földes Milán, Fritz Attila, Erős Ronald, Eördögh Levente, Kiss Viktor (Sándli Márk a 46. percben)

Vezetőedző: Kerekes Barna