Ma délután megtartotta klubunk az ötödik forduló előtti sajtótájékoztatóját, amelyen a helyi hírportálok mellett a D+ TV is jelen volt. dr. Dobos Barna elmondta pozitívum, hogy a múlt hétvégén ki tudtuk javítani az RKSK elleni vereséget, és idegenben sikerült legyőzni a Taksonyt. Négy meccsből hármat meg tudtunk nyerni ami mindenképp egy jó kezdés. A Dabas egy mumus csapat volt az elmúlt időszakban, tavasszal itthon sikerült megvernünk őket. Eddig idegenben jobban szerepelnek mint otthon ezért is nehéz dolgunk lesz. Elsősorban a három pont megszerzése a fő cél, ehhez legalább olyan teljesítményt kell nyújtanunk mint a legutóbbi fordulóban.

Mundi Roland és Pokorni Péter is szeretne győzelemnek örülni a Dabas ellen.

Mundi Roland: ,, Nagyon várom már a mérkőzést. A keretük nagyjából együtt maradt az előző évhez képest pár játékos érkezett csak hozzájuk, ők mindannyian a kezdő csapatba. Kombinatív játékot játsszanak, nagyon nehéz összecsapásra számítok. Nagyon szeretnénk nyerni ellenük, és ezáltal a táblázat élbolyában maradni. 

Pokorni Péter: ,, Egységes a csapatunk a pályán és az öltözőben is. Hétről hétre masszívabbak vagyunk, és úgy érzem, hogy egyre jobbak leszünk. A Dabas ellen ki-ki mérkőzést fogunk vívni, apró dolgok dönthetnek a győzelem sorsáról. A három pont a célunk, ezzel lennénk csak elégedettek.