Felnőtt csapatunk a bajnokság ötödik fordulójában a Dabast fogadta. Már rögtön a második percben előnybe kerülhettünk volna, ám ekkor Szepessy Róbert még a kapu fölé fejelt. Mi irányítottuk a játékot, de nagy helyzetet nem tudtunk kidolgozni. Az első húsz perc végén egy kontra után a vendégek lőttek a kapunk fölé, majd Tóth Tibort szerelték a tizenhatoson belül. A 35. percben szabadrúgáshoz jutottunk a kaputól 25 méterre, Zvara lövése azonban a sorfalról levágódott. A második játékrészt is jól kezdtük, hiszen sikerült megszereznünk a vezetést. Mundi Roland szabadrúgására remekül érkezett Szepessy Róbert és fejelt védhetetlenül a kapuba. A vezető találat után sokat nem változott a játék képe, hiszen a labdát továbbra is mi birtokoltuk. A 62. percben megdupláztuk előnyünket. Farkas Viktor tette középre a labdát, melyre ismét Szepessy érkezett, aki ezúttal lábbal volt eredményes. Az előnyünk birtokában még taktikusabban játszottunk, a kapunk nem forgott veszélyben. Az utolsó tíz percben megőriztük előnyünket amivel megszereztük a három pontot.

Dunaújváros – Dabas 2:0 (0:0)

Dunaújváros: Pokorni Péter – Kis Balázs, Farkas Viktor, Zvara Dávid, Puskás Gábor Sándor, Mundi Roland (Tapiska Géza a 87. percben), Dorogi Renátó, Tóth Tibor (Kiss Patrik Márk a 74. percben), Szepessy Róbert, Sándor Tamás, Barna Zsolt (Horváth Kevin a 79. percben)

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

Dabas: Scheilinger György – Molnár Sándor (Seregy Tamás István a 46. percben), Csendes Péter Márton, Szenes Bence (Takács Kornél a 70. percben), Fitos László, Sárközi Norbert, Crkvenjakov Dalibor, Erős Ronald, Fritz Attila, Földes Milán, Eördögh Levente

Vezetőedző: Kerekes Barna