Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának nyolcadik fordulójában a Hódmezővásárhellyel mérkőzött meg idegenben. Rögtön az elején helyzetekkel indítottunk. Horváth Kevin lövése a kapu fölé, Tóth Tibor helyzete pedig a kapu mellé ment. A folytatásban jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek. Egy-egy apróbb lehetőségen kívül nem igazán tudtak veszélyhelyzetet teremteni egymás kapujára a csapatok. Az első félidő legkomolyabb helyzete a vendégek előtt adódott, ekkor Bartyik 14 méteres lövése kerülte el kapunkat. A szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a felek. A térfélcserét követően alig öt perc telt el, mikor megszereztük a vezetést. Belső védőnk Kis Balázs érkezett remekül a tizenhatoson belülre és lőtte a labdát a kapuba. A következő nagy lehetőségünk Barna Zsolt előtt adódott, aki nem sokkal a kapu mellé lőtt. A második játékrész derekán azonban végleg eldöntötte a meccset együttesünk, miután a 72. percben előbb Tóth Tibor, majd három perccel később Kis Balázs fejelt a hazai kapuba. A mérkőzésből hátralévő tíz percben a hazaiak küzdöttek a szépítésért, ám újabb gólt mi szereztünk. A 92. percben Szepessy Róbert is eredményes volt aki ezzel beállította a végeredményt. A tabellán átvettük ezzel a vezetést.

Hódmezővásárhely– Dunaújváros 0-4 (0-0)

Hódmezővásárhely: Krnács – Geiger (Szabó, 56.), Huszár, Szabó, Hrabovszki, Koncz, Mezei, Jankelic, Katona, Bartyik, Rácz (Kecskeméti, 65.)

Vezetőedző: Szücs Róbert

Dunaújváros: Pokorni – Kis, Zvara, Dorogi (Al-Sheraji Rauf, 83.), Puskás, Sándor, Horváth (Kiss P., 46.), Barna, Hompót, Szepessy, Tóth (Varga, 79.).

Vezetőedző: Lőrincz Emil