Megtartotta klubunk a tizedik forduló előtti sajtótájékoztatóját, amelyen a helyi hírportálok mellett a D+ TV is jelen volt. Lőrincz Emil vezetőedző elmondta, hogy a Kozármisleny ellen is szervezett volt csapatunk, az első félidőben nem sikerült helyzeteket kialakítani, ez azonban a második félidőben megváltozott. Sajnos gólt nem lőttünk, reméljük ez most sikerülni fog. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk a legutóbbi hét meccsét megnyerő Szentlőrinc ellen. Stabil csapat, remek fizikummal rendelkező játékosokból áll. Hazai pályán azonban célunk a három pont begyűjtése.

Pokorni Péter: ,, Egységes a csapatunk várjuk az elkövetkezendő mérkőzéséket, amik rangadónak számítanak. A Szentlőrinc ellen szeretnénk hazai pályán nyerni, reméljük sikerülni fog. “

Szepessy Róbert: ,, Nagyobb koncentrációra lesz szükségünk a gólhelyzeteknél, mint a Kozármisleny ellen. Intő jel számunkra, hogy tavasszal hazai pályán kétgólos előnyről döntetlent játszottunk a Szentlőrinc ellen. Csak úgy tudunk nyerni ha mindenki száz százalékot fog teljesíteni.”