Megtartotta klubunk a kilencedik forduló előtti sajtótájékoztatóját, amelyen a helyi hírportálok mellett a D+ TV is jelen volt. Lőrincz Emil vezetőedző elmondta, hogy az Eger elleni kupamérkőzésen és a Hódmezővásárhely ellen is végig egységes és szervezett volt a csapat. A második félidő elején nagyon fontos volt, hogy gólt szereztünk ez felszabadított bennünket ellenfelünket pedig megtörte. A további szerzett góloknak köszönhetően sima győzelem lett a vége. Mindig az adott heti mérkőzésre koncentrálunk nem gondolunk hosszabb távra. A Kozármisleny elleni mérkőzés sem lesz könnyebb, mint az eddigiek. Hazai pályán ezúttal is a mérkőzés megnyerése a fő célunk.

Varga Róbert és Hompót Dániel is szeretne nyerni a Kozármisleny ellen.

Varga Róbert: ,, A következő hetekben jönnek a sorsdöntő mérkőzések a csapat számára. A Kozármisleny ebben a bajnokságban jó csapatnak számít. Fontos lenne a találkozó elején gólt szerezni és megnyerni a mérkőzést.

Hompót Dániel: ,, Összeszedett a csapat, várjuk a Kozármisleny elleni mérkőzést, amit hazai pályán természetesen meg szeretnénk nyerni.