Felnőtt csapatunk utolsó idei hazai bajnoki mérkőzésén a Honvéd II.-őt fogadta az NBIII. Közép csoportjának 14.fordulójában. Megfelelő elánnal kezdtük a találkozót, sikerült komoly mezőnyfölényt kialakítani. A vendégek egyértelműen a kontrákra rendezkedtek be ebben az időszakban, s az első negyedóra végén sikerült is egyet végigvinniük, ám Holdampf lövése eltévesztette a kaput. A következő támadásból Tóth Tibor szerezhetett volna gólt, ám fordulásból leadott lövését védte a Honvéd hálóőre. A folytatásban is megmaradt a mezőnyfölényünk, ám csak kisebb lehetőségekig sikerült eljutnunk. A félidő hajrájában Király lövését védte Pokorni Péter, majd Májer éles szögből találta el a felsőlécet, de az eredmény nem változott, így gól nélküli döntetlennel vonultak pihenőre a felek. A térfélcserét követően ismét erősebben kezdtünk ellenfelünknél. Kis Balázs közeli fejese után hatalmas bravúrral védett Tomori. Ezután Farkas Viktor szabadított fel a gólvonal előtt, ezt követően előbb Dorogi tesztelte a vendégek hálóőrét, majd Tóth Tibor elől szabadítottak fel a fővárosi védők. A 74. percben Tóth Tibor fejelt éles szögből, de sajnos kapufát találta el. Tíz perccel később a mieink kontrázhattak, de Tóth Tibor elől a vendégek ismét menteni tudtak. A véghajrában nagy erőket mozgósított csapatunk a győztes gól megszerzéséért, de Tóth Tibor a hosszabbítás utolsó perceiben elpuskázta a meccslabdánkat, így a találkozó 0-0-s döntetlennel ért véget.

Dunaújváros – Honvéd II. 0 – 0

Dunaújváros. Pokorni – Kis, Farkas, Zvara, Hompót (Tapiska, 74.), Puskás, Mundi (Szepessy, 67.), Dorogi (Kiss P. 81.), Horváth, Sándor, Tóth T.

Vezetőedző: Lőrincz Emil

Honvéd II.: Tomori, Kovács, Holdampf (Bence, 92.), Király, Lovric, Szendrei (Horváth, 86.), Májer, Pölöskei (Darabont, 71.), Temesvári, Pisont, Csaba

Vezetőedző: Pisont István